Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 2 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas577
mod_vvisit_counterJuce818
mod_vvisit_counterOve nedelje577
mod_vvisit_counterOvog meseca17956
Još par dana do kraja konkursa za Green Heart demo fest 2017

Drugi sokobanjski Green heart demo fest održaæe se 22. i 23. jula, a demo bendovi se mogu prijaviti za takmièenje do 18. jula.

green hart fest

Na konkurs treba poslati kratku biografiju i fotografiju benda, tri pesme u video (URL adrese na internetu) ili audio formatu i kontakt telefon na adresu nenad@adonis.rs.

Struèni žiri æe izabrati do 12 bendova koji æe uèestvovati na festivalu sviranjem tri autorske pesme. Obe festivalske veèeri imaæe takmièarski i revijalni program, u toku kojih æe se izabrati 2 polufinalista. Drugo veèe festivala polufinalisti æe svirati 20 minuta i u obavezi su da sviraju 2 pesme koje nisu izveli u prvom nastupu.

Na konkursu za festival poslati: kratku biografiju benda, fotografiju benda, kontakt telefon, tri numere u video (URL adrese na internetu) ili audio formatu. Prijavu benda poslati na E mail organizatora festivala, nenad@adonis.rs. U obzir dolaze svi bendovi sa autorskim pesmama na teritoriji èitave Srbije i regiona. Struèni žiri izabran od strane organizatora festivala selektiratiæe 10 do 12 bendova koji æe biti uèesnici festivala i na samom nadmetanju svirati po tri autorske pesme. U žiriju festivala biæe predstavnik udruženja muzièke podrške “Komitet” inaèe glas organizatora festivala, novinar – kritièar rok muzike sa nekog poznatog portala o aktuelnim muzièkim dešavanjima i jedan poznati muzièar.

media-share-0.02.01.e7501bab5a358a480331d7d9078497cd624e8c2ddc94443fa25e74b27cb48eae-Picture

Organizator obezbeðuje nagradu za prvo mesto. Nagrada je ruèno raðena gitara Miloša Tomišiæa, najboljeg graditelja gitara u regionu, na cijim gitarama sviraju najbolji gitaristi iz Srbije i regiona. Specifikacije gitare su sledeæe: alder body, qurtersawn maple neck sa rosewood fingerboard, wilkinson ili kluson bridge, kluson tuners, Tomisic man made pickups telecaster bridge i p90 neck, finiš je nitroceluloza. Vrednost gitare je 2.000 evra.

Uèesnicima festivala organizator obezbeðuje po dva piæa za veèe u kome bend nastupa. Organizator nije u moguænosti da obezbedi troškove prevoza. Festival æe obe veèeri imati takmièarski i revijalni deo od kojih prvoplasirani polufinalnih veèeri idu direktno u finale druge veèeri. Za pobednièke bendove prve veèeri obezbeðeno je prenoæiste ako su iz udaljenih krajeva. Finalistima prve veèeri prikljuèuje se i pobednik druge polufinalne veèeri. Ova dva pobednièka benda druge veèeri, u super finalu æe svirati po 20 minuta i obavezno na repertoaru moraju biti 2 pesme koje nisu izvedene u polufinalnim nadmetanjima.

Ukoliko se tokom glasanja žirija dogodi nerešen rezultat odluèiæe glas organizatora festivala udruženja „Komitet“.

Osoba za kontakt: Nenad Stanojeviæ

Kontakt telefon: 063 427 330Festival nije u moguænosti da refundira troškove prevoza, ali æe obezbediti smeštaj polufinalistima prve veèeri koji su iz udaljenih krajeva.

Prvo mesto na takmièenju demo bendova osvojiæe ruèno raðenu gitaru Miloša Tomišiæa koja vredi 2000 evra.

 
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: