Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Zone
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas95
mod_vvisit_counterJu?e1127
mod_vvisit_counterOve nedelje1222
mod_vvisit_counterOvog meseca27713
VIII Turisticki forum Srbije (VIDEO) Ĺ tampaj
VIII Turistički Forum Srbije organizovala je Turistička organizacija Srbije i ovogodišnji domaćin Organizacija za turizam i kulturu Sokobanja. Održan je od 10. do 13. maja u Sokobanji. Forumu su prisustvovali predstavnici turističkih organizacija iz nekoliko gradova i opština Srbije, predstavnici medija, kao i ugostitelji i građani Sokobanje.

VIII Turistički forum su otvorili Marija Labović, v.d. direktor Turističke organizacije Srbije, Ljubinko Milenković, direktor Organizacije za turizam i kulturu Sokobanja i Isidor Krstić, predsednik Opštine Sokobanja.

U toku Foruma organizovane su edukativne sesije i radionice na kojima su se učesnici upoznali sa strateškim pravcima razvoja turizma i projektnim aktivnostima.

Učesnici Foruma su se upoznali i sa turističkom ponudom Sokobanje, a organizovana su i sportska takmičenja u raznim disciplinama i kategoriijama.


 turisticki forum Sokobanja


8 turisticki forum Soko banja

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: