Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Zone
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 2 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas94
mod_vvisit_counterJu?e1127
mod_vvisit_counterOve nedelje1221
mod_vvisit_counterOvog meseca27712
Skyrunning vikend u Sokobanji 29-30.04.2017. Ĺ tampaj
 Skajraning asocijacija Srbije u saradnji sa turističkom organizacijom Sokobanje ogranizuje aktivan vikend u jednoj od najlepših oaza istočne Srbije. Nakon 100 milja Istre, Fruškogorskog i Beogradskog maratona čeka vas sjajan vikend u kom ćete uživati u svakom pogledu.

Skajraning asocijacija Srbije u saradnji sa turističkom organizacijom Sokobanje ogranizuje aktivan vikend u jednoj od najlepših oaza istočne Srbije. Nakon 100 milja Istre, Fruškogorskog i Beogradskog maratona čeka vas sjajan vikend u kom ćete uživati u svakom pogledu.

Ono što najviše zanima svakog nebeskog trkaču su planine, tako da vam ovaj kraj neće ostati dužan. Ozren i Rtanj vas očekuju kao i sledeći plan i program:

Subota 29.april

 • 10 – 10:30h Okupljanje u holu hotela Moravica u Sokobanji (http://hotelmoravica.rs/ )
 • 10:30 – 11:30h Predavanje Vladimira Savića (http://coachsavic.com/#!main ) trening za endurance sportiste i ishrana/hidratacija tokom treninga i trke. Kongresna sala hotela Moravica.
 • 11:30 – 12h Pauza
 • 12 – 12:45h Prezentacija Compressport opreme (Marnik run). Kongresna sala hotela Moravica.
 • 13:15 – 14:45h Trening sa Savićem na planini Ozren.
 • 16h Ručak, obilazak Sokobanje
 • 18 – 19h Trening snage i test sa Daliborom Dvanajščakom (vežbe snage za trkače).
 • 20:45h Druženje u Amamu (http://www.soko-banja-smestaj.com/amam-sokobanja-rimsko-kupatilo ), termalne vode i Vladina priča o nastupu na svetskom prvenstvu u Ironman-u na Havajima.

Nedelja 30.april

 • 06h Mix trening. Dalibor Dvanajščak zagrevanje vežbe snage 20’, Vladimir Savić trčanje 40’, Nenad Mitrović trening istezanja 20’.
 • 08h Doručak
 • 10h Odjavljivanje iz hotela i polazak na Rtanj (planinarenje), uspon južnom stranom od Vrmdže.
 • 15h Polazak za Beograd

Cena kotizacije za skyrunning vikend u Sokobanji je 3.000 dinara. U tu cenu je uključeno 3 obroka počev od ručka u subotu. Noćenje u hotelu Moravica, predavanja i prezentacije, korišćenje rimskog kupatila, boravi[na taksa. Limit je 20 osoba. Sami se organizujete oko prevoza a mi vas sve možemo spojiti nakon vaše prijave.

Prijave će se vršiti isključivo preko našeg emaila: skyrunning.serbia@gmail.com u naslov maila stavite naziv “Sokobanja”. Sve dalje instrukcije i uslove dobijate putem maila.

Less cloud more sky! Vidimo se u Sokobanji!


Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: