Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 2 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas577
mod_vvisit_counterJuce818
mod_vvisit_counterOve nedelje577
mod_vvisit_counterOvog meseca17956
Andrew Meller stiže 29. aprila u SokobanjuNakon uspešnih žurki, Electro Movement nastavlja u dobrom i energiènom ritmu sa pripremama za uzbudljivu letnju sezonu. Ovog puta ekipa se udružila sa organizacijom RUHR iz Kragujevca kako bi 29. aprila Club Uno i Sokobanju pretvorili u epicenter dobrog rejva! U goste dolazi Andrew Meller jedan od najboljih domaæih DJ-eva i producenata, a pored njega tu æe biti Filthy Kid i Vladimir T. Kompletna žurka biæe audio-vizuelni šou kakav Sokobanja još nije videla.

Prošle godine ceo svet je ðuskao uz njegov edit kultne trake “Born Slippy” jer gotovo da nema svetski poznatog DJ-a koji je nije vrteo u svojim setovima. A sada æete konaèno imati priliku da to èujete i u Sokobanji. Andrew Meller je momak koji je na sceni od 2009. godine, a možda ga znate po projektima ReWire, Beat and Juice i Depth Perception. Poznat je po jedinstvenoj tehnici i odabiru traka koje vam ne daju mira na podijumu za igru. Mellerov moto je “koliko energije daš, toliko æeš je dobiti nazad” – pa èisto da znate šta se oèekuje od vas. Njegovi setovi su idealna kombinacija house, tech house, progressive i techno zvuka. Meller iza sebe ima nastupe u klubovima kako u Srbiji tako i u Evropi, kao i nastupe na nekim od naših najboljih festivala kao što je Exit.

Za momka koji stoji iza pseudonima Filthy Kid, 2016. godina bila je i više nego uspešna i kada su u pitanju nastupi, ali i kada je u pitanju produkcija. Sa izdanjima kao što su Mercy Ep i Mutual EP zaintrigirao je velike svetske face, pa su te trake vrteli Christian Varela, Spartaque, Du’Art, Nicole Moudaber, Joseph Capriati, Luigi Madonna, Timmo i mnogi drugi. Kako kaže u 2017. godini ga èekaju još uzbudljivija izdanja, a planira da više eksperimentiše sa zvukom I razlièitim stilovima.

Vladimir Timotijeviæ a.k.a Vladimir T je novo ime na kragujevaèkoj DJ sceni èija karijera konstantno ide uzlaznom putanjom. Još u najranijem detinjstvu Vladimir je pokazivao interesovanje za elektronsku muziku. Nedavno je zaplovio i producentskim vodama. Voli da eksperimentiše sa žanrovima, od laganog progressive zvuka sve do tvrdih, mraènih techno bitova. Nakon nastupa u klubovima u Kragujevcu, Kraljevu, Nišu i Šapcu, kao i na festivalima VIBE i RUHR, sada stiže i u Sokobanju.

Club “UNO” Sokobanja, Start 22h, Ulaz : 250rsd
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: