Skip to content

Andrew Meller stiže 29. aprila u SokobanjuNakon uspešnih žurki, Electro Movement nastavlja u dobrom i energiènom ritmu sa pripremama za uzbudljivu letnju sezonu. Ovog puta ekipa se udružila sa organizacijom RUHR iz Kragujevca kako bi 29. aprila Club Uno i Sokobanju pretvorili u epicenter dobrog rejva! U goste dolazi Andrew Meller jedan od najboljih domaæih DJ-eva i producenata, a pored njega tu æe biti Filthy Kid i Vladimir T. Kompletna žurka biæe audio-vizuelni šou kakav Sokobanja još nije videla.

Prošle godine ceo svet je ðuskao uz njegov edit kultne trake “Born Slippy” jer gotovo da nema svetski poznatog DJ-a koji je nije vrteo u svojim setovima. A sada æete konaèno imati priliku da to èujete i u Sokobanji. Andrew Meller je momak koji je na sceni od 2009. godine, a možda ga znate po projektima ReWire, Beat and Juice i Depth Perception. Poznat je po jedinstvenoj tehnici i odabiru traka koje vam ne daju mira na podijumu za igru. Mellerov moto je “koliko energije daš, toliko æeš je dobiti nazad” – pa èisto da znate šta se oèekuje od vas. Njegovi setovi su idealna kombinacija house, tech house, progressive i techno zvuka. Meller iza sebe ima nastupe u klubovima kako u Srbiji tako i u Evropi, kao i nastupe na nekim od naših najboljih festivala kao što je Exit.

Za momka koji stoji iza pseudonima Filthy Kid, 2016. godina bila je i više nego uspešna i kada su u pitanju nastupi, ali i kada je u pitanju produkcija. Sa izdanjima kao što su Mercy Ep i Mutual EP zaintrigirao je velike svetske face, pa su te trake vrteli Christian Varela, Spartaque, Du’Art, Nicole Moudaber, Joseph Capriati, Luigi Madonna, Timmo i mnogi drugi. Kako kaže u 2017. godini ga èekaju još uzbudljivija izdanja, a planira da više eksperimentiše sa zvukom I razlièitim stilovima.

Vladimir Timotijeviæ a.k.a Vladimir T je novo ime na kragujevaèkoj DJ sceni èija karijera konstantno ide uzlaznom putanjom. Još u najranijem detinjstvu Vladimir je pokazivao interesovanje za elektronsku muziku. Nedavno je zaplovio i producentskim vodama. Voli da eksperimentiše sa žanrovima, od laganog progressive zvuka sve do tvrdih, mraènih techno bitova. Nakon nastupa u klubovima u Kragujevcu, Kraljevu, Nišu i Šapcu, kao i na festivalima VIBE i RUHR, sada stiže i u Sokobanju.

Club “UNO” Sokobanja, Start 22h, Ulaz : 250rsd
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy