Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konak Nataly
Konaci Romanov
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stankoviæ u centru Sokobanje
Apartmani Lukic
Apartmani doktor Gaše
Apartmani Banjica
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 èlan/a.
mod_vvisit_counterDanas1194
mod_vvisit_counterJuèe1398
mod_vvisit_counterOve nedelje7404
mod_vvisit_counterOvog meseca33033
Doèek Nove 2017. godine u Sokobanji Štampaj

Sve je spremno za nezaboravan provod u najluðoj noæi u Sokobanji. Restortani i hoteli pripremili su veoma sadržajne zabavne programe u noæi izmeðu 31. decembra i 1. januara, kao i reprize doèeka. U kreiranju uzbudljivih programa ne zaostaju ni kafei i klubovi èije æe radno vrme tokom praznika biti uglavnom non-stop. Cene doèeka i novogodišnjih aranžmana su u visini prošlogodišnjih, a ponuda je kao i uvek bogata i raznovrsna, za svaèiji ukus i platežne moguænosti. U hotelima i pansionima cene doèeka kreæu se u rasponu 4.000-6.000 dinara, u kafanama, restoranima i kafeima od 1.000 - 4.500.Organizacija za turizam i kulturu Sokobanja 1. januara, taèno u podne, organizuje tradicionalnu manifestaciju „Baštu otvorenog srca“ u centru Sokobanje u Bašti „Ozren“. Banjske goste i meštane doèekaæe zanimljivi animatori i Deda Mraz sa poklonima za najmlaðe, trubaèi, topli napici i tradicionalna sokobanjska zakuska: pita sa krompirom, kupusnik, pogaèice sa sirom, proja, ali i saltkiši - vanilice, bakin kolaè, medenjaci...

Pridružite nam se da zajedno obeležimo poèetak Nove godine i napravimo dobar uvod u drugo novogodišnjenje veèe. Turistièko-informativni centar Organizacije za turizam i kulturu Sokobanja radiæe tokom svih dana praznika u periodu od 10:00 – 18:00 sati.


Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair
Apartmani Bajiæ
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najèešæe interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: