Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 10 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas289
mod_vvisit_counterJuce670
mod_vvisit_counterOve nedelje289
mod_vvisit_counterOvog meseca18503
Doèek Nove 2017. godine u Sokobanji

Sve je spremno za nezaboravan provod u najluðoj noæi u Sokobanji. Restortani i hoteli pripremili su veoma sadržajne zabavne programe u noæi izmeðu 31. decembra i 1. januara, kao i reprize doèeka. U kreiranju uzbudljivih programa ne zaostaju ni kafei i klubovi èije æe radno vrme tokom praznika biti uglavnom non-stop. Cene doèeka i novogodišnjih aranžmana su u visini prošlogodišnjih, a ponuda je kao i uvek bogata i raznovrsna, za svaèiji ukus i platežne moguænosti. U hotelima i pansionima cene doèeka kreæu se u rasponu 4.000-6.000 dinara, u kafanama, restoranima i kafeima od 1.000 - 4.500.Organizacija za turizam i kulturu Sokobanja 1. januara, taèno u podne, organizuje tradicionalnu manifestaciju „Baštu otvorenog srca“ u centru Sokobanje u Bašti „Ozren“. Banjske goste i meštane doèekaæe zanimljivi animatori i Deda Mraz sa poklonima za najmlaðe, trubaèi, topli napici i tradicionalna sokobanjska zakuska: pita sa krompirom, kupusnik, pogaèice sa sirom, proja, ali i saltkiši - vanilice, bakin kolaè, medenjaci...

Pridružite nam se da zajedno obeležimo poèetak Nove godine i napravimo dobar uvod u drugo novogodišnjenje veèe. Turistièko-informativni centar Organizacije za turizam i kulturu Sokobanja radiæe tokom svih dana praznika u periodu od 10:00 – 18:00 sati.


Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: