Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stankoviæ u centru Sokobanje
Apartmani Lukic
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 èlan/a.
mod_vvisit_counterDanas1359
mod_vvisit_counterJu?e1402
mod_vvisit_counterOve nedelje4090
mod_vvisit_counterOvog meseca41446
Za 11% poveæan broj noæenja u Sokobanji Štampaj
Jedna od najtraženijih turistièkih destinacija u Srbiji tokom ove godine bila je Sokobanja. Za prvih deset meseci u 2016.godini ostvareno je 11 odsto više noæenja.

U 2015. Sokobanju je posetilo više od 105.000 gostiju, koji su ostvarili više od milion noæenja. Prema istraživanju koje je obavila TOS, Sokobanja sa èak 12 procenata uèestvuje u ukupnom turistièkom prometu u našoj zemlji.

Najveæi broj turista, oko 89 odsto u Sokobanju dolazi iz Beograda, vojvodjanskih gradova i veæih gradskih centara u našoj zemlji, a 11 odsto su turisti iz inostranstva. Najveæi broj njih dolazi iz Bugarske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Rusije, ali ima i turista iz Rumunije i zapadnoevropskih zemalja: Nemaèke, Britanije, Švajcarske, Austrije, Italije.

Sokobanja u Srbiji ima najdužu turistièku tradiciju a turiste privlaèe netaknuta priroda, reka Moravica, dva jezera, èetiri planine, izvanredna klima, termalni izvori, izvrsna kuhinja i gostoljubivi domaæini.

Novoizgradjeni sportski tereni, Akva-park "Podina", kulturno-umetnièki sadržaji i manifestacije koje se održavaju tokom leta èine Sokobanju još atraktivnijom za posetioce iz zemlje i Evrope.


(Produkcija je deo projekta podrške javnom informisanju koji sufinansira opština Soko Banja. Izneti stavovi ne predstavljaju nužno zvanièan stav opštine Sokobanja)
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair
Apartmani Bajiæ
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najèešæe interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: