Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Naslovna

Reklame


Konak Nataly
Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Vila Fantazija
Apartmani Fantazija
Pansion Sunny
Apartmani doktor Gaše
Apartmani Banjica
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 13 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas1015
mod_vvisit_counterJuče1166
mod_vvisit_counterOve nedelje6499
mod_vvisit_counterOvog meseca30664
Za 11% povećan broj noćenja u Sokobanji Ĺ tampaj
Jedna od najtraženijih turističkih destinacija u Srbiji tokom ove godine bila je Sokobanja. Za prvih deset meseci u 2016.godini ostvareno je 11 odsto više noćenja.

U 2015. Sokobanju je posetilo više od 105.000 gostiju, koji su ostvarili više od milion noćenja. Prema istraživanju koje je obavila TOS, Sokobanja sa čak 12 procenata učestvuje u ukupnom turističkom prometu u našoj zemlji.

Najveći broj turista, oko 89 odsto u Sokobanju dolazi iz Beograda, vojvodjanskih gradova i većih gradskih centara u našoj zemlji, a 11 odsto su turisti iz inostranstva. Najveći broj njih dolazi iz Bugarske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Rusije, ali ima i turista iz Rumunije i zapadnoevropskih zemalja: Nemačke, Britanije, Švajcarske, Austrije, Italije.

Sokobanja u Srbiji ima najdužu turističku tradiciju a turiste privlače netaknuta priroda, reka Moravica, dva jezera, četiri planine, izvanredna klima, termalni izvori, izvrsna kuhinja i gostoljubivi domaćini.

Novoizgradjeni sportski tereni, Akva-park "Podina", kulturno-umetnički sadržaji i manifestacije koje se održavaju tokom leta čine Sokobanju još atraktivnijom za posetioce iz zemlje i Evrope.


(Produkcija je deo projekta podrške javnom informisanju koji sufinansira opština Soko Banja. Izneti stavovi ne predstavljaju nužno zvaničan stav opštine Sokobanja)
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >