Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Naslovna

Reklame


Konak Nataly
Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Vila Fantazija
Apartmani Fantazija
Pansion Sunny
Apartmani doktor Gaše
Apartmani Banjica
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 37 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas809
mod_vvisit_counterJuče1166
mod_vvisit_counterOve nedelje7459
mod_vvisit_counterOvog meseca31624
Vesti Ĺ tampaj

Snežana Radovanović predsednica skupštine opštine Soko Banja za petak 29.1 najavila održavanje 36. sednice. Na dnevnom redu naći će se devetnaest tačaka, a najvažnije su razmatranje i donošenje odluke o maksimalnom broju zaposlenih na neodredjeno vreme za svaki organizacioni obliku u sistemu lokalne samouprave Soko Banja za 2015.godinu, razmatranje i donošenje odluke o finansijskoj pomoći penzionerima na teritoriji opštine Soko Banja i razmatranje i donošenje odluke o izmeni odluke o pravu na jednokratnu pomoć za vantelesnu oplodnju. Sednica će se održati u Sali skupštine opštine Soko Banja u zgradi opštine sa početkom u 15 h.

Petak 29. januar je poslednji nastavni dan u prvom polugodištu ,nakon čega učenike očekuje dugo očekivani zimski raspust. U toku naredne nedelje biće održana nastavnička i odeljenska veća u osnovnoj i srednjoj skoli. Roditeljski sastanci u osnovnoj skoli „Mitropolit Mihajlo“ biće održani u četvrtak 4 februara u 10 i 12 časova u centralnoj skoli kaže direktorka Marija Kuzmanović.

U srednjoj skoli „Branislav Nušić“ roditeljski sastanci biće održani 2. i 3. februara a roditelji će biti naknadno obavešteni o održavanju istih kaže direktorka Ana Milićević Prvi nastavni dan za Soko banjske osnovce i srednjoškolce biće 17. februar.

Učitelj Goran Petrović i njegovi učenici drugog  dva razreda, povodom praznika Savin Dan pripremili su predstavu „Zlatno jagnje“. Režiju i scenario radio je Goran Petrović po motivima istoimene pripovetke Svetlane Velmar Janković Učitelj Goran Petrović je zadovoljan kako je sve ispalo i zahvaljuje se svim učesnicima u predstavi.

Bovanskim jezerom do 31 decembra 2015. godine gazdovalo je preduzeće „Južna Morava 2“ iz Niša. Od 1. januara 2016. jezerom gazduje preduzeće iz Timočke krajine koje još uvek nije potpisalo ugovor sa resornim ministarstvom tako da je nastao pravni vakum pa trenutno niko ne gazduje Bovanskim jezerom. U ovom periodu na jezeru vlada bezvlašće kaže Vladimir Janković predsednik udruženja ribolovaca Soko banje.

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >