Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stankoviæ u centru Sokobanje
Apartmani Lukic
Apartmani doktor Gaše
Apartmani Banjica
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 èlan/a.
mod_vvisit_counterDanas186
mod_vvisit_counterJu?e1329
mod_vvisit_counterOve nedelje1515
mod_vvisit_counterOvog meseca38871
Turistièko informativni portal Sokobanja Štampaj

Snežana Radovanoviæ predsednica skupštine opštine Soko Banja za petak 29.1 najavila održavanje 36. sednice. Na dnevnom redu naæi æe se devetnaest taèaka, a najvažnije su razmatranje i donošenje odluke o maksimalnom broju zaposlenih na neodredjeno vreme za svaki organizacioni obliku u sistemu lokalne samouprave Soko Banja za 2015.godinu, razmatranje i donošenje odluke o finansijskoj pomoæi penzionerima na teritoriji opštine Soko Banja i razmatranje i donošenje odluke o izmeni odluke o pravu na jednokratnu pomoæ za vantelesnu oplodnju. Sednica æe se održati u Sali skupštine opštine Soko Banja u zgradi opštine sa poèetkom u 15 h.

Petak 29. januar je poslednji nastavni dan u prvom polugodištu ,nakon èega uèenike oèekuje dugo oèekivani zimski raspust. U toku naredne nedelje biæe održana nastavnièka i odeljenska veæa u osnovnoj i srednjoj skoli. Roditeljski sastanci u osnovnoj skoli „Mitropolit Mihajlo“ biæe održani u èetvrtak 4 februara u 10 i 12 èasova u centralnoj skoli kaže direktorka Marija Kuzmanoviæ.

U srednjoj skoli „Branislav Nušiæ“ roditeljski sastanci biæe održani 2. i 3. februara a roditelji æe biti naknadno obavešteni o održavanju istih kaže direktorka Ana Miliæeviæ Prvi nastavni dan za Soko banjske osnovce i srednjoškolce biæe 17. februar.

Uèitelj Goran Petroviæ i njegovi uèenici drugog  dva razreda, povodom praznika Savin Dan pripremili su predstavu „Zlatno jagnje“. Režiju i scenario radio je Goran Petroviæ po motivima istoimene pripovetke Svetlane Velmar Jankoviæ Uèitelj Goran Petroviæ je zadovoljan kako je sve ispalo i zahvaljuje se svim uèesnicima u predstavi.

Bovanskim jezerom do 31 decembra 2015. godine gazdovalo je preduzeæe „Južna Morava 2“ iz Niša. Od 1. januara 2016. jezerom gazduje preduzeæe iz Timoèke krajine koje još uvek nije potpisalo ugovor sa resornim ministarstvom tako da je nastao pravni vakum pa trenutno niko ne gazduje Bovanskim jezerom. U ovom periodu na jezeru vlada bezvlašæe kaže Vladimir Jankoviæ predsednik udruženja ribolovaca Soko banje.

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair
Apartmani Bajiæ
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najèešæe interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: