Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas19
mod_vvisit_counterJuce870
mod_vvisit_counterOve nedelje19
mod_vvisit_counterOvog meseca15639
NOVEMBAR nastupa u klubu „KOMITET“
Kao i do sada klub „KOMITET“ u Sokoбanji vam garantuje dobru zabavu i lud provod. U petak,11. decembra sa poèetkom u 22h,u klubu „KOMITET“ gostovaæe niski pank bend "NOVEMBAR".Bend èine Goran Kostiæ (vokal), Sale Ðokic (gitara), Bojan Ranðeloviæ (gitara), Milan Vidakoviæ (bubanj), Nenad Pejcic (bas)


Krajem osamdesetih godina jedna od najperspektivnijih zagrebaèkih grupa su bili Studeni Studeni, orijentisani na melodièni punk rock, na tragu novog amerièkog zvuka. Grupa je uspela da objavi maksi singl "Cisto kao suza" (Search & Enjoy 1990 ) a sa poèetkom rata je prestala sa radom Njihov gitarista i pevac Goran Kostiæ Kosta se u leto 1991. godine preselio u Nis gde je odmah prihvatio ponudu da svira bas u grupi Glas Amerike. Mesec dana kasnije, Kosta je pre sao na gitaru, grupa je dobila ime Novembar i zagrebaèka muzièka prièa je nastavljena Maja 1992 godine kao gosti sviraju na Palilulskoj olimpijadi kulture jer su Studeni Studeni prethodne godine pobedili na toj manifestaciji. U to vreme u grupu dolazi basista Zoran Randelovic koji je pre toga svirao u raznim sastavima iz Karlovca, kao i u Noænoj straži Borisa Novkoviæa.

Uz aktivnosti sa grupom, Kosta poèinje da radi kao muzièki saradnik na Radio Nisu. Debi CD "Deguelo" snimaju 1993. godine u postavi: Kosta, Zoran Randelovic, gitarista Sale Dokic (ex Glas Amerike) i bubnjar Sava. U pesmi "Gledaj kako ljubav umire" solo na gitari je odsvirao Milan Mladenovic Sve materijale je komponovao Kosta, dok je tekst za pesmu "Rodendan" napisao Zvonko Karanovic a za "Ja sam je volio" Denis Romac Pored "Ja sam je volio" na ploèi se našla i "Gledaj kako ljubav umire" iz repertoara grupe Studeni Studeni.

Krajem juna 1996 godine Novembar su svirali na Zgaga festivalu u blizini Ljubljane sa serijom sastava sliènog opredeljenja sa prostora bivše Jugoslavije
Drugi CD "Blues južne pruge" objavljuju poèetkom 1997. godine u produkciji Gorana Kostica i sa novim bubnjarom Zoranom Vidakovicem Na ploèi se nalazi obrada pesme "Baby, baby" niskog sastava Fleke i "Mesto pod Suncem" zagrebaèke grupe Zvijezde. Kao autor teksta za pesmu "Posle sve-ga kiša" opet se pojavljuje Zvonko Karanoviæ Njegove pesme inspirisane rock muzikom su objavljene u knjigama "Blitzkrieg" (samizdat), "Srebrni surfer" (SKC Nis 1991.), "Mama melanholija" (Prosveta 1996.) i "Extravagan za" (Gradina 1997.).

Diskografija:
  • Studeni Studeni
  • "Èisto Kao Suza" (EP) (1990)
  • Novembar
  • "Deguelo" (No Man's Land 1994)
  • "Blues juzne pruge" (B 92 1997.)
  • Licem prema zemlji (1999.)
  • Ko je Sunce ubio? (2007.)
  • Radulizam (2008.)
  • Proklet (2013)


Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: