Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Naslovna

Javni Forum

Javni Forum
Konak Nataly
Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Vila Fantazija
Apartmani Fantazija
Apartmani Banjica
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 8 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas329
mod_vvisit_counterJuče1110
mod_vvisit_counterOve nedelje5316
mod_vvisit_counterOvog meseca43495
Novi početak sa novim planovima Ĺ tampaj
Zdravstvenoj zaštiti boraca mora se i dalje poklanjati izuzetna pažnja. U tom pogledu poseban značaj ima poznato prirodno lečilište, sada specijalna bolnica za rehabilitaciju „Banjica“ u Sokobanji, čiji osnivač je SUBNOR Srbije. Tim povodom je u Sokobanji održana sednica novog Upravnog i Nadzornog odbora „Banjice“.Na čelu Upravnog odbora je poznati stručnjak dr Stevan Jović, donedavno prvi čovek Instituta za rehabilitaciju „Dr Miroslav Zotović“ iz Beograda, a predsednik Nadzornog odbora je ekonomista Božidar Antić, iskusni privrednik i ekonomski stručnjak.

Razmotren je Izveštaj o poslovanju, Informacija o pravnim, finansijskim i kadrovskim pitanjima, investicioni program, kreditni uslovi i statutarna pitanja.

Direktor Predrag Stojanović je rekao da će i o.g. morati da se saniraju posledice ranije učinjenih grešaka u vezi PDV-a, iako je kamata na dug otpisana i deo duga od pet miliona otplaćen. Sada se otplaćuje 700 hiljada dinara mesečno na ime duga za PDV. Podneta je žalba Ustavnom sudu na odluku Upravnog suda. Alternativa je da se spor reši mirnim putem.

Upravni odbor je ocenio da su investicije jedini budući izvor sredstava za podizanje standarda ove ustanove. Zato je ocenjena kao vrlo povoljna mogućnost da se uspešnim učešćem u planu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija dobiju investiciona sredstva za renoviranje svega što je tokom dugog vremena dotrajalo. Razmatraju i opcije za smanjenje troškova struje i drugih energenata korišćenjem prirodnih toplih izvora ili postavljanjem solarnih panela.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >