Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Zone
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 19 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas897
mod_vvisit_counterJu?e1313
mod_vvisit_counterOve nedelje897
mod_vvisit_counterOvog meseca27388
Novi početak sa novim planovima Ĺ tampaj
Zdravstvenoj zaštiti boraca mora se i dalje poklanjati izuzetna pažnja. U tom pogledu poseban značaj ima poznato prirodno lečilište, sada specijalna bolnica za rehabilitaciju „Banjica“ u Sokobanji, čiji osnivač je SUBNOR Srbije. Tim povodom je u Sokobanji održana sednica novog Upravnog i Nadzornog odbora „Banjice“.Na čelu Upravnog odbora je poznati stručnjak dr Stevan Jović, donedavno prvi čovek Instituta za rehabilitaciju „Dr Miroslav Zotović“ iz Beograda, a predsednik Nadzornog odbora je ekonomista Božidar Antić, iskusni privrednik i ekonomski stručnjak.

Razmotren je Izveštaj o poslovanju, Informacija o pravnim, finansijskim i kadrovskim pitanjima, investicioni program, kreditni uslovi i statutarna pitanja.

Direktor Predrag Stojanović je rekao da će i o.g. morati da se saniraju posledice ranije učinjenih grešaka u vezi PDV-a, iako je kamata na dug otpisana i deo duga od pet miliona otplaćen. Sada se otplaćuje 700 hiljada dinara mesečno na ime duga za PDV. Podneta je žalba Ustavnom sudu na odluku Upravnog suda. Alternativa je da se spor reši mirnim putem.

Upravni odbor je ocenio da su investicije jedini budući izvor sredstava za podizanje standarda ove ustanove. Zato je ocenjena kao vrlo povoljna mogućnost da se uspešnim učešćem u planu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija dobiju investiciona sredstva za renoviranje svega što je tokom dugog vremena dotrajalo. Razmatraju i opcije za smanjenje troškova struje i drugih energenata korišćenjem prirodnih toplih izvora ili postavljanjem solarnih panela.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: