Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 9 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas756
mod_vvisit_counterJuce947
mod_vvisit_counterOve nedelje3415
mod_vvisit_counterOvog meseca20794
Novi poèetak sa novim planovima
Zdravstvenoj zaštiti boraca mora se i dalje poklanjati izuzetna pažnja. U tom pogledu poseban znaèaj ima poznato prirodno leèilište, sada specijalna bolnica za rehabilitaciju „Banjica“ u Sokobanji, èiji osnivaè je SUBNOR Srbije. Tim povodom je u Sokobanji održana sednica novog Upravnog i Nadzornog odbora „Banjice“.Na èelu Upravnog odbora je poznati struènjak dr Stevan Joviæ, donedavno prvi èovek Instituta za rehabilitaciju „Dr Miroslav Zotoviæ“ iz Beograda, a predsednik Nadzornog odbora je ekonomista Božidar Antiæ, iskusni privrednik i ekonomski struènjak.

Razmotren je Izveštaj o poslovanju, Informacija o pravnim, finansijskim i kadrovskim pitanjima, investicioni program, kreditni uslovi i statutarna pitanja.

Direktor Predrag Stojanoviæ je rekao da æe i o.g. morati da se saniraju posledice ranije uèinjenih grešaka u vezi PDV-a, iako je kamata na dug otpisana i deo duga od pet miliona otplaæen. Sada se otplaæuje 700 hiljada dinara meseèno na ime duga za PDV. Podneta je žalba Ustavnom sudu na odluku Upravnog suda. Alternativa je da se spor reši mirnim putem.

Upravni odbor je ocenio da su investicije jedini buduæi izvor sredstava za podizanje standarda ove ustanove. Zato je ocenjena kao vrlo povoljna moguænost da se uspešnim uèešæem u planu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija dobiju investiciona sredstva za renoviranje svega što je tokom dugog vremena dotrajalo. Razmatraju i opcije za smanjenje troškova struje i drugih energenata korišæenjem prirodnih toplih izvora ili postavljanjem solarnih panela.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: