Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stankoviæ u centru Sokobanje
Apartmani Lukic
Apartmani doktor Gaše
Apartmani Banjica
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 èlan/a.
mod_vvisit_counterDanas186
mod_vvisit_counterJu?e1329
mod_vvisit_counterOve nedelje1515
mod_vvisit_counterOvog meseca38871
Strancima prija Ozren Štampaj
Zahvaljujuæi svetskim standardima, Sokobanju posetilo 3.000 gostiju iz sveta. Investitor Dragiša Milojeviæ poziva i druge da ulažu u svoju zemlju

Sokoterme
Sokoterme. Foto: V.Novosti

DA našim poznatim turistièkim centrima nije dovoljan samo dar prirode da bi privukli zahtevnije goste, oèigledan primer je Sokobanja, koja je ovog leta zabeležila 3.000 stranih gostiju. Oni pored obilaska izletišta, razgledanja kulturno-istorijskih dobara, gostoprimstva i gastronomski specijaliteta, za svoj novac žele da uživaju i drugim sadržajima.

Tako je, "srpsku Švajcarsku", kako je Jovan Cvijiæ svojevremeno nazvao banju pod Ozrenom, ove sezone "okupiralo" više hiljada turista iz Nemaèke, Švajcarske, Francuske, zemalja Emirata, Rusije, Bugarske,Engleske, Italije, SAD... Dolazili su na produžene vikende, ali i na više dana, a zadovoljni onim što su doživeli, odavde odlaze sa "do viðenja".

Da Sokobanja oplemeni svoju ponudu po svetskim standardima, zaslužan je Dragiša Milojeviæ, koji je novac zaraðen za tri decenije rada u Švajcarskoj, uložio i u izgradnju "Sokoterme", velnes hotela, površine preko 2.000 kvadrata. Jedinstven kompleks ne samo u ovom turistièkom centru, zaposlio je više desetina uglavnom mladih ljudi, a biæe ih i više jer uskoro predstoji proširenje i objekta i sadržaja.

- Sokobanja nas je oèarala na prvi pogled. Strah da posao zapoènemo ovde nismo imali ni u jednom trenutku. Želja nam je da radimo i zaradimo, ali i da ponudimo nešto što do sada nije postojalo. Da smo bili u pravu, najbolji dokaz je poseta, a stranci su valjda pravi barometar - kaže Dragišin sin i direktor hotela Milan Milojeviæ, pozivajuæi i ostale naše ljude da ulažu u svoju zemlju.

Jedna od prednosti ovog kompleksa i ujedno jedne od "najtežih" turistièko-privrednih investicija u banji pod Ozrenom, jeste što koristi termo-mineralne izvore temperature 39 stepeni.

OAZA

DO pre tri godine, na lokaciji u centru banje, bilo je jedno obièno izvorište lekovite vode nazvano Limun banja, u kome su se preko leta "na divlje" brèkali i gosti i meštani. Danas je tu, banja u banji, koja gostu pruža sva zadovoljstva na jednom mestu, a Sokobanju svrstava rame uz rame sa svetskim sliènim oazama za leèenje duše i tela.

D. Stojanoviæ | V.Novosti

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair
Apartmani Bajiæ
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najèešæe interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: