Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas19
mod_vvisit_counterJuce870
mod_vvisit_counterOve nedelje19
mod_vvisit_counterOvog meseca15639
180 godina školstva u Sokobanji

Povodom proslave jubileja, 180 godina sokobanjskog školstva održana je sveèanost u hotelu „Moravica“, kojoj je prisustvovao Episkop timoèki g. Ilarion sa sveštenicima sokobanjskog namesništva. Gosti proslave bio je predsednik opštine Sokobanja g. Dimitrije Lukiæ i predstavnici prosvetnih ustanova iz regiona i Bugarske.Podsetivši na poèetke školstva u ovom kraju, kao i koliko je veliku i znaèajnu ulogu imao mitropolit Mihailo, koji je pored osnovne škole koja nosi njegovo ime, bio je i zadužbinar hrama Preobraženja Gospodnjeg, prisutne je pozdravila direktorka škole g-ða Marija Kuzmanoviæ. Prigodnom besedom obratio se vladika Ilarion poželevši prosvetnim radnicima i ðacima i ubuduæe odliène rezultate u savlaðivanju predvišenih nastavnih programa.Decenije uspešnog rada stoje iza ove prosvetne ustanove, a samo deo onoga što znaju i mogu uèenici su utkali u izuzetan program koji su pripremili za ovu priliku. Šta se sve može nauèiti u ovoj školi pokazali su svojim nastupom i ðaci koji pohaðaju èasove kineskog jezika.

Jubilarne godišnjice od osnivanja i rada proslavile su i škole u sokobanjskim selima: Jezeru (125 godina), Blendiji (125 godina), Stara škola (120 godina) i škola u Milušincu (100 godina).

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: