Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Naslovna

Javni Forum

Javni Forum
Konak Nataly
Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Natalija
Vila Fantazija
Apartmani Fantazija
Apartmani Banjica
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 6 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas106
mod_vvisit_counterJuče1014
mod_vvisit_counterOve nedelje106
mod_vvisit_counterOvog meseca38285
Doček Nove 2015. u Sokobanji Ĺ tampaj
docek-nove-godineTuristički i ugostiteljski delatnici, posednici privatnih kafana i pansiona u Sokobanji, ovih dana uveliko spremaju ponudu i program dočeka Nove 2015. godine. Cene su mahom u visini prošlogodišnjih, a ponuda je kao i uvek dobrostojeća i raznorodna, za svačiji ukus i platežne mogućnosti. docek-nove-2014-u-sokobanji.jpg

Turistički i ugostiteljski delatnici, posednici privatnih kafana i pansiona u Sokobanji, ovih dana uveliko spremaju ponudu i program dočeka Nove 2015. godine. Cene su mahom u visini prošlogodišnjih, a ponuda je kao i uvek dobrostojeća i raznorodna, za svačiji ukus i platežne mogućnosti. Hoteli su saopštili cene novogodišnjih aranžmana, tako da ko želi da provede novogodišnju noć u hotelu “Moravica”, SB “Banjica” i u Wellness centru “Soko terme” treba da odvoji 5.000 dinara. U pansionima, kafanama i kafe-restoranima nešto su niža koštanja u relaciji na hotele, pa je tako svečanost Nove Godine u kafani “Župan” 4.799 din., u kafani “Čikago” 4.000 din., u kafani “Bolji život” 4.500 din., u pansionu “Splendid” 4.500 din, a za klub “Uno” treba odvojiti 3.800 din.

doček nove godine u sokobanji

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Organizaciji za kulturu turizam i sport Sokobanja posredstvom telefona: 018/833-988.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >