Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Naslovna

Reklame


Konak Nataly
Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Vila Fantazija
Apartmani Fantazija
Pansion Sunny
Apartmani doktor Gaše
Apartmani Banjica
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 29 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas812
mod_vvisit_counterJuče1166
mod_vvisit_counterOve nedelje7462
mod_vvisit_counterOvog meseca31627
Doček Nove 2015. u Sokobanji Ĺ tampaj
docek-nove-godineTuristički i ugostiteljski delatnici, posednici privatnih kafana i pansiona u Sokobanji, ovih dana uveliko spremaju ponudu i program dočeka Nove 2015. godine. Cene su mahom u visini prošlogodišnjih, a ponuda je kao i uvek dobrostojeća i raznorodna, za svačiji ukus i platežne mogućnosti. docek-nove-2014-u-sokobanji.jpg

Turistički i ugostiteljski delatnici, posednici privatnih kafana i pansiona u Sokobanji, ovih dana uveliko spremaju ponudu i program dočeka Nove 2015. godine. Cene su mahom u visini prošlogodišnjih, a ponuda je kao i uvek dobrostojeća i raznorodna, za svačiji ukus i platežne mogućnosti. Hoteli su saopštili cene novogodišnjih aranžmana, tako da ko želi da provede novogodišnju noć u hotelu “Moravica”, SB “Banjica” i u Wellness centru “Soko terme” treba da odvoji 5.000 dinara. U pansionima, kafanama i kafe-restoranima nešto su niža koštanja u relaciji na hotele, pa je tako svečanost Nove Godine u kafani “Župan” 4.799 din., u kafani “Čikago” 4.000 din., u kafani “Bolji život” 4.500 din., u pansionu “Splendid” 4.500 din, a za klub “Uno” treba odvojiti 3.800 din.

doček nove godine u sokobanji

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Organizaciji za kulturu turizam i sport Sokobanja posredstvom telefona: 018/833-988.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >