Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 5 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas288
mod_vvisit_counterJuce890
mod_vvisit_counterOve nedelje1178
mod_vvisit_counterOvog meseca16798
Doèek Nove 2015. u Sokobanji
docek-nove-godineTuristièki i ugostiteljski delatnici, posednici privatnih kafana i pansiona u Sokobanji, ovih dana uveliko spremaju ponudu i program doèeka Nove 2015. godine. Cene su mahom u visini prošlogodišnjih, a ponuda je kao i uvek dobrostojeæa i raznorodna, za svaèiji ukus i platežne moguænosti. docek-nove-2014-u-sokobanji.jpg

Turistièki i ugostiteljski delatnici, posednici privatnih kafana i pansiona u Sokobanji, ovih dana uveliko spremaju ponudu i program doèeka Nove 2015. godine. Cene su mahom u visini prošlogodišnjih, a ponuda je kao i uvek dobrostojeæa i raznorodna, za svaèiji ukus i platežne moguænosti. Hoteli su saopštili cene novogodišnjih aranžmana, tako da ko želi da provede novogodišnju noæ u hotelu “Moravica”, SB “Banjica” i u Wellness centru “Soko terme” treba da odvoji 5.000 dinara. U pansionima, kafanama i kafe-restoranima nešto su niža koštanja u relaciji na hotele, pa je tako sveèanost Nove Godine u kafani “Župan” 4.799 din., u kafani “Èikago” 4.000 din., u kafani “Bolji život” 4.500 din., u pansionu “Splendid” 4.500 din, a za klub “Uno” treba odvojiti 3.800 din.

doèek nove godine u sokobanji

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Organizaciji za kulturu turizam i sport Sokobanja posredstvom telefona: 018/833-988.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: