Skip to content

Doèek Nove 2015. u Sokobanji
docek-nove-godineTuristièki i ugostiteljski delatnici, posednici privatnih kafana i pansiona u Sokobanji, ovih dana uveliko spremaju ponudu i program doèeka Nove 2015. godine. Cene su mahom u visini prošlogodišnjih, a ponuda je kao i uvek dobrostojeæa i raznorodna, za svaèiji ukus i platežne moguænosti. docek-nove-2014-u-sokobanji.jpg

Turistièki i ugostiteljski delatnici, posednici privatnih kafana i pansiona u Sokobanji, ovih dana uveliko spremaju ponudu i program doèeka Nove 2015. godine. Cene su mahom u visini prošlogodišnjih, a ponuda je kao i uvek dobrostojeæa i raznorodna, za svaèiji ukus i platežne moguænosti. Hoteli su saopštili cene novogodišnjih aranžmana, tako da ko želi da provede novogodišnju noæ u hotelu “Moravica”, SB “Banjica” i u Wellness centru “Soko terme” treba da odvoji 5.000 dinara. U pansionima, kafanama i kafe-restoranima nešto su niža koštanja u relaciji na hotele, pa je tako sveèanost Nove Godine u kafani “Župan” 4.799 din., u kafani “Èikago” 4.000 din., u kafani “Bolji život” 4.500 din., u pansionu “Splendid” 4.500 din, a za klub “Uno” treba odvojiti 3.800 din.

doèek nove godine u sokobanji

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Organizaciji za kulturu turizam i sport Sokobanja posredstvom telefona: 018/833-988.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy