Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Zone
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 11 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas1051
mod_vvisit_counterJu?e1118
mod_vvisit_counterOve nedelje5960
mod_vvisit_counterOvog meseca23560
Održana obuka za akreditaciju u Domu zdravlja Ĺ tampaj
Dom zdravlja u Sokobanji pristupio je postupku akreditacije nakon što je sa Ministarstvom zdravlja (Agencijom za akreditaciju zdravstvenih ustanova) potpisan sporazum. Kao jedan od uslova za sticanje akreditacije je povećanje kvaliteta rada u svim oblastima zdravlja na modus koji je propisalo Ministarstvo zdravlja i EU. Dom zdravlja u Sokobanji teži ne samo da dobije akreditaciju, već i da poboljša usluge lekara, medicinskih sestara i nemedicinskog osoblja od kojeg se očekuje da posao izvršavaju krajnje profesionalno.
U cilju što boljeg uvežbavanja za uspešnu akreditaciju jedan deo delatnika Doma zdravlja Sokobanja prisustvovao je treningu za Akreditaciju u Domu zdravlja Doljevac, preko Agencije za akreditaciju zdravstvenih institucija Republike Srbije.

Akreditacija je delo ocenjivanja vrednosti rada zdravstvene ustanove, na osnovu upotrebljavanja optimalnog nivoa utvrđenih normi rada zdravstvene uspostave u izvesnoj oblasti zdravstvene zaštite, to jest grani medicine. (Zakon o zdravstvenoj zaštiti, 2005, član 213.)  Sve više je zahteva za spoljašnjom tj. autonomnom procenom uspešnosti davanja zdravstvenih usluga divergentno oficijelno utvrđenom skupu nacionalnih standarda. Akreditacija je mnogogodišnji i najpoznatiji oblik spoljašnje predvide zdravstvenih usluga širom sveta. Akreditacioni tok upotrebljava standarde besprekornosti, samo procene i umešnosti zdravstvenih profesionalaca naučenih i angažovanih u okviru timova za proveravanje.Akreditacija pridonosi organizacijama zdravstvene zaštite da uoče sopstvene prednosti i verovatnoće progresa, a ujedno i da kvalitetnije shvate ciljeve i kompleksnosti svog poslovanja. Kada to shvate, organizacije mogu da se posvete kratkoročnim i dugoročnim koncepcijama za progres rezultata rada i otpočnu sa upotrebom dostupnih resursa na najuspešniji način.
Akreditacija obuhvata samo procenu od strane zdravstvene uspostave radi procene nivoa njihove uspešnosti u odnosu na primljene standarde. Spoljašnji tim za verifikaciju, udružen od eksperata, vrši procenu posla zdravstvene ustanove. Procedura akreditacije je koncipirana tako da formira okvir koji će dopustiti zdravstvenim ustanovama da definišu i primene promene i definišu prioritete za kontinuirano poboljšanje zdravstvenih usluga.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: