Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stankoviæ u centru Sokobanje
Apartmani Lukic
Apartmani doktor Gaše
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 èlan/a.
mod_vvisit_counterDanas197
mod_vvisit_counterJu?e1402
mod_vvisit_counterOve nedelje2928
mod_vvisit_counterOvog meseca40284
Podignuta crkva Vaznesenja Gospodnjeg u Dugom Polju Štampaj
U rejonu Dugo Polje kod Sokobanje dignuta je nova crkva posveæena blagdanu Vaznesenja Gospodnjeg. Sa blagoslovom Njegovog Preosveštenstva Episkopa timoèkog G. Justina, temelje za podizanje novog hrama osvetio je, 2003. godine, protojerej Petar Milinkoviæ sa sveštenstvom sokobanjskog namesništva.

crkva

crkva


Podstrek za izgradnju bogomolje potekla je od stanovnika Dugog Polja i paroha protonamesnika Ilije Èupiæa, pošto su stanovnici za svoje verske potrebe, odlazili u Sokobanju i obližnja naselja.crkva

crkva

crkva


Nakon izbora novog crkveno-graðevinskog odbora 2012. godine, aktivnosti na izgradnji hrama su dopunjeni. Zahvaljujuæi saraðivanju nadležnog paroha, crkvenog odbora za izgradnju i žitelja ovog mesta, sakupljena su željna materijalna sredstva za okonèanje svih graðevinskih radova na hramu. Posle izvedene fasade, u narednom periodu planirana je nabavka zvona, izrada i postavljanje ikonostasa, kao i adaptacija porte novopodignutog hrama.


crkva
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair
Apartmani Bajiæ
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najèešæe interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: