Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Zone
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 18 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas608
mod_vvisit_counterJu?e1318
mod_vvisit_counterOve nedelje9510
mod_vvisit_counterOvog meseca25786
Održan turnir "Sport za sve, svi za sport" Ĺ tampaj
fudbalDimitrije Lukić, predsednik opštine Sokobanja i Georgi Kazbimalski, predsednik opštine Rila, Republika Bugarska, u subotu 11.10.2014. godine, na gradskom stadionu „Bata Nole“ na Podini u Sokobanji, svečano su otvorili međunarodni fudbalski turnir „Sport za sve, svi za sport“.

Dimitrije Lukić, predsednik opštine Sokobanja i Georgi Kazbimalski, predsednik opštine Rila, Republika Bugarska, u subotu 11.10.2014. godine, na gradskom stadionu „Bata Nole“ na Podini u Sokobanji, svečano su otvorili međunarodni fudbalski turnir „Sport za sve, svi za sport“.

Fudbalski turnir je održan u okviru zajedničkog projekta opština Rila i Sokobanja „Unapređenje sportske infrastrukture u pograničnom regionu – Opštine Sokobanja i Rila“ broj 2007CB16IPO0006-2011-2-171 koji se kofinansira sredstvima EU kroz IPA Program prekogranične saradnje Bugarska-Srbija. Turnir je okupio veliki broj gledalaca koji su uživali u fudbalskim umećima fudbalskih selekcija opština Rila i Sokobanja (mlađe i starije kategorije). Iako su rezultati kod ovakvih događaja uglavnom u drugom planu, treba napomenuti da su mladi igrači iz Sokobanje bili za nijansu uspešniji od svojih vršnjaka iz Bugarske.Delegacija opštine Sokobanja će u okviru istog projekta u periodu od 17. do 19.10.2014.godine posetiti opštinu Rila. U okviru te posete, takođe će se održati fudbalski turnir između selekcija dve opštine.

Projekat „Unapređenje sportske infrastrukture u pograničnom regionu – Opštine Sokobanja i Rila“ broj 2007CB16IPO0006-2011-2-171 predviđa izgradnju novih sportskih sadržaja na lokaciji Podina u Sokobanji na osnovu glavnog projekta „Izgradnje mini pič terena za mlade i pratećih sadržaja“ koji je izradila Direkcija za urbanizam i izgradnju opštine Sokobanja. Ukupna vrednost radova za opštinu Sokobanja, uključujući i naknadno odobrene dodatne radove na izgradnji rezervoarskog sistema za bunar IB3, iznosi 286 309,74 evra.

U okviru tih radova izgrađeni su: pomoćni travnati teren dimenzija 93 x 62 m, tri povezana travnata terena za mlađe kategorije dimenzija 68 x 46 m, „mini pič“ teren sa veštačkom travom, visoke ograde oko terena sa malim i velikim kapijama, sistem za zalivanje terena i rezervoarski sistem za održivo snabdevanje vodom zalivnog sistema iz obližnjeg bunara IB3.Projekat se zvanično završava 22.10.2014. godine.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: