Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Zone
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 19 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas608
mod_vvisit_counterJu?e1318
mod_vvisit_counterOve nedelje9510
mod_vvisit_counterOvog meseca25786
Otvorena uređena turističko-pešačka staza „Strelište-Široka Poda-Padina" Ĺ tampaj
Otvorena uređena turističko-pešačka staza „Strelište-Široka Poda-Padina" u Predelu izuzetnih odlika „Lepterija-Sokograd"

 Strelište-Široka Poda-Padina

Svetski dan čistih planina, 26. septembar, obeležen je otvaranjem turističko-pešačke staze „Strelište-Široka Poda-Padina" u Predelu izuzetnih odlika „Lepterija-Sokogradˮ u prisustvu predstavnika Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine i Javnog preduzeća „Srbijašume". Uređenje staze realizovano je sredstvima donacije Programa Ujedinjenih nacija za ravoj (UNDP) u okviru projekta „Unapređenje finansiranja i turističkih sadržaja zaštićenih područja čiji je upravljač JP „Srbijašume", Beograd.Duž staze postavljeni su putokazi, tri edukativno-informativne table i uređen je vidikovac, sa koga se pruža pogled na celo zaštićeno područje, klisuru reke Moravice i srednjevekovno utvrđenje Sokograd. Zaštićeno područje „Lepterija-Sokograd“ nalazi se u Sokobanji, jednoj od najposećenijih i najlekovitijih banja u Srbiji, tako da će uređena staze predstavljati novi turistički sadržaj kako za zaštićeno području tako i lokalnu smoupravu. Svi učesnici prošetali su stazom uz pratnju članova Planinarskog društva „Oštra čuka“ iz Sokobanje.Predeo izuzetnih odlika „Lepterija-Sokograd", proglašen o je Uredbom o zaštiti Predela izuzetnih odlika „Lepterija-Sokograd". Odlikuje se izvanrednom pejzažnom raznolikošću, atraktivnim geomorfološkim pojavama i oblicima, raznovrsnom florom i kulturno-istorijskim spomenicima. Turističko-pešačka staza duga je 950 metara i počinje od lokaliteta Vidikovac do lokaliteta „Golemi kamen", prolazi kroz najatraktivniji deo zaštićenog područja, ima karakter planinske staze i uređena je za posetioce svih starosnih dobi.


Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: