Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Zone
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 12 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas1051
mod_vvisit_counterJu?e1118
mod_vvisit_counterOve nedelje5960
mod_vvisit_counterOvog meseca23560
Desetogodišnjica dobrovoljnog davalaštva krvi Ĺ tampaj
Crveni krst Srbije i Institut za transfuziju krvi Srbije obeležili su 16.07.2014. godine u Sokobanji desetogodišnjicu letnje kampanje dobrovoljnog davalaštva krvi. Domaćin ovog jubileja Crveni krst Sokobanje, kao jedne od najuspešnijih sredina kad je o ovom simboličnom takmičenju reč, juče je na akciji dobrovoljnog davanja krvi imao odličan odziv davalaca, jer je prikupljena 161 jedinica krvi.

Autobus - Crveni krst

Delegacije Crvenog krsta Kovin, Požarevac, Boljevac, Veliko Gradište, Srebrnog jezera i Sokobanje uz predstavnika Crvenog krsta Srbije i Instituta za transfuziju krvi Srbije u 13:00 časova primio je predsednik opštine Sokobanja, gospodin Dimitrije Lukić, povodom jubileja desetogodišnjice dobrovoljnog davalaštva krvi.

Na svečanosti koju je grad Sokobanja upriličio, uručene su zahvalnice navedenim sredinama za najveći doprinos u prikupljanju krvi tokom leta kada su poznate sezonske nestašice u prethodnim godinama na najbolji mogući način prevazilažene.

pozarevacki crveni krst  u sokobanji

pozarevacki crveni krst  u sokobanji

u opštini

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: