Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Zone
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 12 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas1051
mod_vvisit_counterJu?e1118
mod_vvisit_counterOve nedelje5960
mod_vvisit_counterOvog meseca23560
Sokobanja spremna za novu turističku sezonu Ĺ tampaj
Iako prema kalendaru leto još nije počelo, letnja turistička sezona u Sokobanji u punom je jeku. Tokom najtoplijih meseci broj stanovnika u ovom turističkom mestu se utrostruči, a dobar provod i predah od visoke temperature u Sokobanji pronalaze gosti iz gradova širom Srbije, ali i okolnih zemalja. Za ovogodišnju sezonu spremna su sva izletišta u Sokobanji, kao i Akvapark u okviru Sportsko-rekreativnog kompleksa Podina. Letnju sezonu u Sokobanji, osim mesta za odmor i rekreaciju u prirodi, upotpuniće i različite manifestacije.

aqua park sokobanja

Dan grada u Sokobanji biće obeležen u petak, 20. juna. Prijem gostiju počeće u podne u hotelu "Moravica", a očekuju se zvanice iz cele Srbije. Na svečanosti će se uručiti priznanja uspešnim organizacijama i meštanima, a nakon toga sledi koktel.

Proslava će se nastaviti u subotu kada će se svečano otvoriti "Akva park", a ulaz će biti besplatan. U večernjim satima, oko 21sat, na platou "Akva parka" goste će zabavljati Haris Džinović. Ulaz - besplatan!

Ljubinko Milenković: „Trenutno u Sokobanji ima tri do pet odsto više turista u odnosu na neki višegodišnji prosek za ovo doba godine. Očekujemo sjajnu sezonu i lepo vreme, jer turistički promet direktno zavisi od vremenskih prilika. Sokobanja je potpuno spremna za prihvat velikog broja turista i što se tiče usluga smeštaja, ugostiteljskih usluga, i što se tiče sadržaja. Za 21. jun, dan opštine Sokobanja planiramo i otvaranje Akvaparka“ – rekao je Ljubinko Milenković, direktor Organizacije za turizam, kulturu i sport Sokobanja.

Ovogodišnju sezonu, osim mesta za odmor i rekreaciju u prirodi upotpuniće i različite manifestacije. Program počinje 21. juna kada se obeležava dan opštine Sokobanja,  a u najavi su i druge manifestacije.

„U odnosu na dosadašnja leta, ovo će obeležiti pre svega manifestacioni turizam, dosta dobre zabave za sve kategorije i sve uzraste turista. U Akvaparku će biti organizovan prvi veći koncert, koncert Harisa Džinovića 21. juna. Tokom banjskog kulturnog leta koje će trajati 100 dana smenjivaće se pozorišne predstave, koncerti i druge manifestacije. Nove sadržaje dobija i Akvapark, gde će ovog leta u po0nudi biti nova vodena kula, a biće organizovane i nagradne igre za posetioce. To je ono što Sokobanju, osim prirodnih lepota, konkurentno razlikuje od drugih banjskih mesta u Srbiji“ – dodao je Milenković.

Onima koji ovog leta posete Sokobanju, osim Akvaparka, na raspolaganju su i izletišta u prirodi, nedaleko od centra Sokobanje, ali i u bližoj okolini. Jedno od najposećenijih izletišta je i zakonom zaštićena Lepterija, proglašena i za predeo izuzetnih odlika.

koncerti

Meštani, a naročito gosti Sokobanje, kojih trenutno ima oko 5,5 hiljada, već su se "naoštrili"" za subotnji dobar provod!
Autor: Marija Ćosić
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: