Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Zone
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 11 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas1053
mod_vvisit_counterJu?e1118
mod_vvisit_counterOve nedelje5962
mod_vvisit_counterOvog meseca23562
Opština Sokobanja obezbedila sredstva za Projekat sanacije školskog sportskog terena Ĺ tampaj
Na osnovu člana 23. stav 2. Zakona o državnoj upravi („Službeni glasnik RS”, br. 79/05, 101/07 i 95/10), a u skladu sa Programom rasporeda i korišćenja sredstava za podršku unapređenja lokalne i regionalne infrastrukture – Gradimo zajedno za 2014. godinu, usvojenim Zaključkom Vlade 05 broj 401-11385/2013 od 30. decembra 2013. godine i na osnovu Predloga odluke Komisije za ocenjivanje i odabir projekata broj 401-00-380/2014-11 od 20. maja 2014. godine,Ministarstvo doneta je odluka o raspodeli sredstava po sprovedenom Javnom pozivu za podnošenje prijava projekata.Gore navedenom Odlukom opštini Sokobanja dodeljeno je 2.954.400,00 dinara za sufinansiranje Projekta sanacije školskog sportskog terena za srednju školu „Branislav Nušić” i OŠ „Mitropolit Mihailo”, opština Sokobanja. Ukupna predračunska vrednost projekta iznosi 6.121.552,56 dinara i predviđeno je:

- potpuno uklanjanje postojeće ograde, proširenje košarkaškog terena, ugradnja klupe za još jedan red sedenja, obrada vidljivih betonskih površina gletovanjem i njihovo bojenje.
- nova ograda je tipa „Legi sistem“ visine 4 metra na fudbalskom terenu (istok, jug, zapad) a na košarkaškom terenu visine 4 metra prema zapadu dok je na istočnoj i južnoj strani visina ograde 2 metra.
- postavljanje dve dvokrilne kapije za gledaoce (200*250cm) i jedna velika kapija (500*450cm) na severnoj strani fudbalskog igrališta dok se na ogradi koja deli fudbalski i košarkaški teren postavljaju dve jednokrilne kapije (100*250 cm).
postavljanje sintetičke elastične podloge „tartan“ na košarkaškom terenu debljine 10mm.
-na košarkaškom igralištu planira se obeležavanje odbojkaškog igrališta sa potrebnim elementima za postavljanje mreže.Tehničku dokumentaciju – projekat sanacije školskog sportskog terena pripremila je Direkcija za urbanizam i izgradnju. Projektni formular i prateću dokumentaciju za konkurs Ministarstva regionalnog razvoja i lokalne samouprave „Gradimo zajedno“ pripremilo je Odeljenje za privredu i lokalni ekomski razvoj opštinske uprave opštine Sokobanja.


Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: