Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Naslovna

Javni Forum

Javni Forum
Konak Nataly
Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Natalija
Vila Fantazija
Apartmani Fantazija
Apartmani Banjica
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 4 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas110
mod_vvisit_counterJuče1014
mod_vvisit_counterOve nedelje110
mod_vvisit_counterOvog meseca38289
Sokobanja po evropskim standardima Ĺ tampaj

Kupanje, masaže, saune, sa novim velnes i spa centrom u Sokobanji upotpunjavaju blagodeti termomineralnih izvora koji privlače turiste preko cele godine. Za boravak u banji pod Ozrenom vlada veliko interesovanje gostiju, ne samo iz Srbije već i iz regiona i Rusije.Sa temepraturom izvora od 30 do 36 stepeni Celzijusa i vodom obogaćenom sumporom i radonom, u sokobanjskom spa-centru sezona traje preko cele godine.

Otvoreni i zatvoreni bazeni posetiocima nude mogućnost boravka i kada je napolju, na 400 metara nadmorske visine, tempreatura u minusu.

Posle Banje Ždrelo, naš povratnik iz Švajcarske, Dragiša Milojević, uložio je centar  svu ušteđevinu, ali i penziju stečenu u Švajcarskoj i, posle 30 godina rada u inostranstvu, vratio se u Srbiju.

Doneo je u Sokobanju novine koje je video u evropskim banjama, zaposlio je tridesetak mladih, koji sada ne nameravaju da odlaze iz ovog turističkog mesta.

Spa i velnes centar kao novi turistički sadržaj vrlo posećene Sokobanje za mnoge naše turiste  je novina. Kupanje, masaže, saune i slane sobe godinama su deo ponude slovenačkih Toplica, čeških, francuskih i španskih banja.

Da se je srpska Švajcarska, kako je Cvijić nazivao Sokobanju, dobila dobru investiciju vrednu milion evra, potvrđuje i to što je sve više naših ljudi koji more zamenjuje banjama, pa ovde ne kriju da planiraju da prošire kapacitete.


Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >