Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Naslovna

Reklame


Konak Nataly
Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Vila Fantazija
Apartmani Fantazija
Pansion Sunny
Apartmani doktor Gaše
Apartmani Banjica
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 20 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas822
mod_vvisit_counterJuče1166
mod_vvisit_counterOve nedelje7472
mod_vvisit_counterOvog meseca31637
Sokobanja po evropskim standardima Ĺ tampaj

Kupanje, masaže, saune, sa novim velnes i spa centrom u Sokobanji upotpunjavaju blagodeti termomineralnih izvora koji privlače turiste preko cele godine. Za boravak u banji pod Ozrenom vlada veliko interesovanje gostiju, ne samo iz Srbije već i iz regiona i Rusije.Sa temepraturom izvora od 30 do 36 stepeni Celzijusa i vodom obogaćenom sumporom i radonom, u sokobanjskom spa-centru sezona traje preko cele godine.

Otvoreni i zatvoreni bazeni posetiocima nude mogućnost boravka i kada je napolju, na 400 metara nadmorske visine, tempreatura u minusu.

Posle Banje Ždrelo, naš povratnik iz Švajcarske, Dragiša Milojević, uložio je centar  svu ušteđevinu, ali i penziju stečenu u Švajcarskoj i, posle 30 godina rada u inostranstvu, vratio se u Srbiju.

Doneo je u Sokobanju novine koje je video u evropskim banjama, zaposlio je tridesetak mladih, koji sada ne nameravaju da odlaze iz ovog turističkog mesta.

Spa i velnes centar kao novi turistički sadržaj vrlo posećene Sokobanje za mnoge naše turiste  je novina. Kupanje, masaže, saune i slane sobe godinama su deo ponude slovenačkih Toplica, čeških, francuskih i španskih banja.

Da se je srpska Švajcarska, kako je Cvijić nazivao Sokobanju, dobila dobru investiciju vrednu milion evra, potvrđuje i to što je sve više naših ljudi koji more zamenjuje banjama, pa ovde ne kriju da planiraju da prošire kapacitete.


Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >