Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 5 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas289
mod_vvisit_counterJuce890
mod_vvisit_counterOve nedelje1179
mod_vvisit_counterOvog meseca16799
Sokobanja po evropskim standardima

Kupanje, masaže, saune, sa novim velnes i spa centrom u Sokobanji upotpunjavaju blagodeti termomineralnih izvora koji privlaèe turiste preko cele godine. Za boravak u banji pod Ozrenom vlada veliko interesovanje gostiju, ne samo iz Srbije veæ i iz regiona i Rusije.Sa temepraturom izvora od 30 do 36 stepeni Celzijusa i vodom obogaæenom sumporom i radonom, u sokobanjskom spa-centru sezona traje preko cele godine.

Otvoreni i zatvoreni bazeni posetiocima nude moguænost boravka i kada je napolju, na 400 metara nadmorske visine, tempreatura u minusu.

Posle Banje Ždrelo, naš povratnik iz Švajcarske, Dragiša Milojeviæ, uložio je centar  svu ušteðevinu, ali i penziju steèenu u Švajcarskoj i, posle 30 godina rada u inostranstvu, vratio se u Srbiju.

Doneo je u Sokobanju novine koje je video u evropskim banjama, zaposlio je tridesetak mladih, koji sada ne nameravaju da odlaze iz ovog turistièkog mesta.

Spa i velnes centar kao novi turistièki sadržaj vrlo poseæene Sokobanje za mnoge naše turiste  je novina. Kupanje, masaže, saune i slane sobe godinama su deo ponude slovenaèkih Toplica, èeških, francuskih i španskih banja.

Da se je srpska Švajcarska, kako je Cvijiæ nazivao Sokobanju, dobila dobru investiciju vrednu milion evra, potvrðuje i to što je sve više naših ljudi koji more zamenjuje banjama, pa ovde ne kriju da planiraju da prošire kapacitete.


Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: