Skip to content

Doèek Nove 2014. godine u Sokobanji


Као и сваке претходне године, по традицији , и ове године се организује свечани дочек широм Сокобање. Наравно, као што то обично бива већина места јесте резервисана, стога пожурите у случају да је остало још које место, јер провод који Вас очекује јесте незаменљив. У Соко Бањи провод у најлуђој ноћи загарантован је, било да се људи који додју определе за неки од сокобањских хотела или комбинацију смештаја у приватним апартманима и провода у неком од ресторана, одлична услуга Вам је загарантована ма за шта се одлучите. Гости се последњих неколико година уназад махон опредељују за најам апартмана од зависности од саме понуде, односно цене која се нуди корисницима, при чему људи, услед услова у којима живимо, гледају да то буде што квалитетнија, а што повољнија понуда.

У Сокобањи, цене су максимално спуштене како би се окупио што већи број људи и самим тим како би дошло до даљњег развоја туризма , уједно за обе стране је ово одлична понуда. Ресторани, кафићи, као и хотели избацили су увелико, тачније још почетком новембра своје понуде за новогодишње вечери где се саме цене крећу (у зависности од тога шта желите, било да је то само улаз у клуб или можда пак алл инклузив, тачније и храну и пиће у неограниченим количинама, само пиће у неограниченим количинама, комбинацију шведског стола и пића, као и томе сличног, односно цену саму формирате на основу искључиво онога што Вама одговара), однос цена иде од 10 еура за класично (улаз), а све преко тога је за однос горе наведеног од 15 еура па све и до 60 еура, у шта спада и дочек илити реприза дочека, која обично бива боља од самог дочека нове године, уколико се већ нађете на дочеку Нове године у овој Сокобањи, никако немојте пропустити ни дочек репризе.Последњих неколико година иако влада опште расуло у држави и велика криза, број посета се није мењао, такође ове године предвиђао се пропаст у смислу продатих аранжмана , али срећом , та „ чувена и пре свега фамозна „ криза која нас све прати није се одразила на број аранжмана коју су се продали, слободно можемо рећи да се предвиђа попуњеност капацитета до последњег места уколико се у обзир узме чињеница колико је већ аранжмана продато већ на почетку децембра. Без обзира да ли желите да најлуђу ноћ да проведете лудо или романтично Сокобања је право место за вас и у њој ћете свакако наћи баш оно што одговара Вама јер је све првенствено подређено гостима, те се добро припремите за најлуђу ноћ јер ће ово бити најболи дочек који је икада приређен уз богати ватромет у поноћ који је општина Сокобања обезбедила.

Такође, провод уз музику која је уживо, уз неки локални бенд или уз пак неког са јавне сцене ( певач / певачица) никако Вам не може бити лоше, односно не можете се лоше провести, смао се препустите музици и уживајте уз Ваше одабрано друштво са којим сте пошли на сам дочек . Млађе генерације радије бирају неки фенси клуб уз модерне звуке турбо фолка или попа у клубовима музика је и те како разноврсна и за свачији укус ће се пронаћи нешто.
СокоБања се увелико припрема за предстојеће празнике, чисти се, уређује а уједно се и кити новогодишњим украсима како би се сам новогодишњи дух осећао на сваком „ћошку”. Сви житељи Сокобање учествују у великим припремама јер желе свој град да прикажу у што бољем светлу , како би развили туризам на додатну лествицу, како би се ти исти туристи који се одуше њиховом понудом, вратии и идуће године као и сваке наредне, јер од добрих ствари не треба одустајати као и што је случај са Сокобањом. Свако ко једном дође овде да дочека Новогодишње празнике, увек ће се враћати. Локално становништво Вам је у сваком тренутку доступно, како бисте се у што већој мери осећали као да сте код куће, што се наравно, морате признати и те како цени.

Нова година 2014. се ближи, нa време резервишизе ваш смештај у Сокобањи.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy