Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 10 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas761
mod_vvisit_counterJuce947
mod_vvisit_counterOve nedelje3420
mod_vvisit_counterOvog meseca20799
Novi sadržaj u Akva parku "Podina"

27. jula 2013. godine u 10:00 sati u Akva parku „Podina“ u Sokobanji otvoren je novi deèiji bazen. Poèetak rada novog bazena od preko 400 m² obeležile su Akva igre, u kojima su uèestvovali najmlaði posetioci.Pred oko 1500 posetilaca nagrade najuspešnijima nagrade je uruèio predsednik opštine Sokobanja Dimitrije Lukiæ. Otvaranju je prisustvovao i pozdravio prisutne, narodni poslanik Dejan Nikoliæ. U veèernjem delu programa, preko 3000 posetilaca akva parka "Podina" prisustvovalo je koncertu Aleksandre Radoviæ. U dva dana rada novog bazena, 27. i 28 jula, kompleks je posetilo preko 6000 posetilaca.Bazen, koji je svojim sadržajima prilagoðen najmlaðim uzrastima, izgraðen je sredstvima budžeta opštine Sokobanja. Ukupna vrednost radova iznosila je 37.951.436 dinara.

Avapark „Podina“, izgraðen je 2011. godine sredstvima budžeta opštine Sokobanja i republike Srbije u okviru Programa podrške graðevinskoj industriji Ministarstva životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja u visini od 133 miliona dinara. U toku letnje sezone 2012.godine, kompleks je posetilo preko 100 000 posetilaca.

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: