Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 21 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas374
mod_vvisit_counterJu?e1565
mod_vvisit_counterOve nedelje374
mod_vvisit_counterOvog meseca35370
Kako ići dalje i bolje Ĺ tampaj
Na zajedničkoj sednici Upravnog i Nadzornog odbora Specijalne bolnice ”Banjica” u Sokobanji, koja je u nadležnosti SUBNOR-a Srbije, sumirani su pokazatelji o radu ustanove kroz koju je za prvih šest meseci prošlo više od sedam hiljada gostiju.

Treba istaći trud zaposlenih da bi se velikom broju gostiju pružila kvalitetna usluga, posebno kad se radi o boravku dece kojih je bilo 3.500.

Na žalost, relativno dobra popunjenost kapaciteta nije rezultirala i dobrim finansijskim pokazateljima u pravoj meri. Posledice ekonomske krize odrazile su se i na ukupan priliv sredstava. U vrlo teškim uslovima, ostvaren je ukupan („zdrav“) prihod od 35.200.000 i ukupni rashodi od 14.500.000 dinara. Ovakvi rezultati govore da je ukupna likvidnost „Banjice“ pozitivna.Nagomilani dugovi iz ranijeg perioda teško su naplativi i tu se pojavljuju problemi kako i na koji način oprihodovati ta sredstva.

Zaključak je da se mora dati prioritet naplati usluga iz prethodnog perioda, kao i redovnoj naplati usluga u ovom periodu. Treba uvek nastojati da se proširuje broj komintenata kako bi se upotpunila finansijska situacija u teškom vremenu, posebno kad se ima u vidu da na malom prostoru postoje još tri slične ustanove.

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: