Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 10 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas761
mod_vvisit_counterJuce947
mod_vvisit_counterOve nedelje3420
mod_vvisit_counterOvog meseca20799
Kako iæi dalje i bolje
Na zajednièkoj sednici Upravnog i Nadzornog odbora Specijalne bolnice ”Banjica” u Sokobanji, koja je u nadležnosti SUBNOR-a Srbije, sumirani su pokazatelji o radu ustanove kroz koju je za prvih šest meseci prošlo više od sedam hiljada gostiju.

Treba istaæi trud zaposlenih da bi se velikom broju gostiju pružila kvalitetna usluga, posebno kad se radi o boravku dece kojih je bilo 3.500.

Na žalost, relativno dobra popunjenost kapaciteta nije rezultirala i dobrim finansijskim pokazateljima u pravoj meri. Posledice ekonomske krize odrazile su se i na ukupan priliv sredstava. U vrlo teškim uslovima, ostvaren je ukupan („zdrav“) prihod od 35.200.000 i ukupni rashodi od 14.500.000 dinara. Ovakvi rezultati govore da je ukupna likvidnost „Banjice“ pozitivna.Nagomilani dugovi iz ranijeg perioda teško su naplativi i tu se pojavljuju problemi kako i na koji naèin oprihodovati ta sredstva.

Zakljuèak je da se mora dati prioritet naplati usluga iz prethodnog perioda, kao i redovnoj naplati usluga u ovom periodu. Treba uvek nastojati da se proširuje broj komintenata kako bi se upotpunila finansijska situacija u teškom vremenu, posebno kad se ima u vidu da na malom prostoru postoje još tri sliène ustanove.

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: