Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konak Nataly
Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani doktor Gaše
Apartmani Banjica
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas48
mod_vvisit_counterJuče1241
mod_vvisit_counterOve nedelje48
mod_vvisit_counterOvog meseca40149
Jubilej sokobanjskog biciklističkog kluba „Gorski“ Ĺ tampaj
gorskiSokobanjski Biciklistički klub „Gorski“, 23. aprila obeležаvа trogodišnjicu svog postojanja. Tim povodom ovaj klub pripremio je Turističku kаrtu opštine Sokobаnjа za 2013. godinu. Promocija karte biće održana na dan kluba, a u danima koji slede biće organizovane rekreativne akcije uspona na Rtanj, kao i Bukovački maraton. Sokobanjski Biciklistički klub „Gorski“, 23. aprila obeležаvа trogodišnjicu svog postojanja. Tim povodom ovaj klub pripremio je Turističku kаrtu opštine Sokobаnjа za 2013. godinu. Promocija karte biće održana na dan kluba, a u danima koji slede biće organizovane rekreativne akcije uspona na Rtanj, kao i Bukovački maraton.

gorski
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: