Skip to content

Apel FK Ozren predsedniku opštine


Gospodine Predsednice,
FK Ozren je podneo zahtev SO Sokobanja i opstinskom vecu, da se ukine naplata koriscenja vode na stadionu "Bata Nole" na Podini iz sledecih razloga:
Vodu na stadionu koriste deca sa teritorije opstine Sokobanja,takmicarske selekcije FK Ozren od pionira do prvog tima,FK Trebic,ekipe opstinske lige,OUP iz Sokobanje,skolska deca itd.Takodje FK Ozren koristi vodu za zalivanje terena kako bi sve te utakmice mogle da se odigraju u normalnim uslovima.

... Prvo pitanje glasi;
Kakav ce biti izhod glasanja opstinskog veca na zahtev FK OZREN da se ukine naplata placanja vode?
Takodje poslednjih dana imamo zahtev SO Sokobanja i Elektrodistribucije-Sokobanja da se elektricno brojilo prebaci na FK Ozren i samim tim krenemo i da placamo struju koja u ranijem periodu nije placana nego su se racuni vodili i placani od strane SO Sokobanje, kao i svim drugim javnim objetima gde je opstina vlasnik.
Drugo pitanje; Zbog cega vise SO Sokobanja nece da placa racune za struju FK Ozren, koje je i do sada placala?
Moram takodje da napomenem zbog ljudi koji nisu upuceni da FK Ozren je samo korisnik stadiona Bata Nole a da je vlasnik opstina Sokobanja.

Knjazevac,Kladovo,Bor,Aleksandrovac su samo neke opstine koje placaju odrzavanje stadiona u pomenutim gradovima(ekonom,sisanje, valjanje, zalivanje, djubrenje,odrzavanje objekta na stadionu...),a budzeti klubovima su iskljucivo za takmicenje. Da ne govorim o buzdzetu FK Timocanin Knjazevac koji ima 10 miliona dinara od opstine .

Da javnost zna da je budzet FK Ozrena 2,5 milona dinara i ako se sada nametnete da placamo struju ,a vec od tog budzeta se odvaja za odrzavanje svih terena, za odrzavanje zgrade, platu ekonoma( u letnjim uslovima i jos jednog pomocnog radnika, onda koliko ostaje za takmicenje svih selekcija u Klubu. Ozren je vec potrosio jedan milion dinara.Znaci ostaje nam 1,5 milona za clokupno takmicenje svih selekcija, putovana,placanja sudija, clanarina prema savezima, hranarina igraca, trenere itd.

Pitanje trece; Da li je politika i cilj SO Sokobanje da FK Ozren bude prosecan klub ili da bude ravnopravan sa vodecim klubovima u pomoravsko-timockoj zoni?

U NADI da cete shvatite u kakvim problemima se nalazi FK Ozren i da cete na radost svih koji vole fudbal i zeleno-belu boju, da pozitivno odgovorite na nase zahteve.Takodje mislim da cemo i na dalje uspesno saradjivati na obostranu korist.

sportski pozdrav; predsednik UO FK OZREN Bajic Djordje
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy