Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 26 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas449
mod_vvisit_counterJu?e1518
mod_vvisit_counterOve nedelje12355
mod_vvisit_counterOvog meseca33880
Treće mesto za sokobanjčane Ĺ tampaj

Opštine Bor, Knjaževac i Sokobanja pobednici su nacionalnog Green games takmičenja za najbolju video igru sa ekološkom porukom. Pobedničkim opštinama nagrade su uručili Biljana Biba Vicković, direktorka Udruženja Oktoopus i Ivana Vranjican, menadžerka spoljnih poslova Telenora. Nagrađenim opštinama čestitali su i Branimir Kuzmanović, predsednik opštine Vračar, Dragutin Brčin, posebni savetnik Ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Ryan Rowlands, savetnik ambasadora SAD u Beogradu za odnosne sa javnošću i Nina Topić, Vd zamenika šefa misije za programe Instituta za održive zajednice (ISC).

greengames takmičenje

Prvonagrađenoj opštini Bor dodeljena je interaktivno-ekološka skulptura Ptica Robot (donacija Fonda braće Rokfeler), lične nagrade za takmičare i novčana nagrada kompanije Telenor. Drugo mesto osvojila je opština Knjaževac, a treće opština Sokobanja . Ove dve opštine dobile su Arteko robot za reciklažu, koje je donirala kompanija Telenor, i lične nagrade za takmičare. Kao specijalna nagrada, Arteko robot dodeljen je opštini Ivanjica i OŠ „Milinko Kušić” koju pohađaju deca sa posebnim potrebama.


Nacionalno takmičenje Green Games u organizaciji udruženja Oktoopus, kao noseća aktivnost dvogodišnje kampanje „Znanjem za održivi razvoj”, namenjeno osnovcima i srednjoškolcima Srbije, završeno je 31. oktobra. Na Green Games takmičenju učestvovalo je 587 takmičara, okupljenih u 58 opštinskih timova, koji su osmislili 58 video igara.

Izbor za najbolju „zelenu“ igru obavljen je putem SMS glasanja, a sredstva prikupljena preko SMS poruka sa Telenor mreže su kao nagrada namenjena daljem obrazovanju talentovanih informatičara sa takmičenja. Školarci, okupljeni u gradske timove pod mentorstvom nastavnika, imali su priliku da tokom trajanja petomesečnog Green Games takmičenja za svoj grad osvoje vredne nagrade, kroz osmišljavanje i realizaciju video igre koja će najbolje preneti značaj očuvanja životne sredine, kroz primenu informatičkog, likovnog i muzičkog obrazovanja. U takmičenju je kroz igranje i glasanje učestvovalo više od 650 hiljada građana Srbije. Svi radovi učenika dostupni su na zvaničnom sajtu www.greengames.rs, gde se mogu naći sve informacije o takmičenju.

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: