Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 25 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas450
mod_vvisit_counterJu?e1518
mod_vvisit_counterOve nedelje12356
mod_vvisit_counterOvog meseca33881
Bez smene u opštini Sokobanja Ĺ tampaj

skupstina_soko_banja

Neuspeo pokušaj smene predsednika opštine Sokobanja Dimitrija Lukića iz Demokratske stranke. Grupa koja je pokrenula inicijativu za njegovo razrešenje napustila sednicu, pa nije bilo kvoruma.

Sednica Skupštine opštine Sokobanja zakazana je na zahtev 17 od ukupno 30 odbornika. Zahtev za razrešnje predsednika opštine, inače člana DS podneli su odbornici SNS-a, političke stranke Srbija na istoku i koalicije SPS - PUPS. Sednica je prekinuta kada su podnosioci zahteva napustili salu pošto se dvoje potpisnika nije pojavilo.

"Jedna naša odbornica se porodila, a jedan nije došao iz ličnih razloga, naime, kako čujemo neko mu je pretio", rekao je predsednik Opštinskog odbora SNS-a Vlada Milojević.

Tako prvi čovek Sokobanje ostaje Dimitrije Lukić iz DS-a.

"Ta koalicija koja je u najavi nema ni kapaciteta ni sposobnosti da upravlja gradom kakav je Sokobanja, jer onaj ko nije uspeo da održi jednu sednicu i to pripremanu pet meseci, kako bi mogao da upravlja Gradom, što je mnogo ozbiljniji posao, tokom naredne tri godine", kaže Lukić.

Predsednica Skupštine Snežana Radovanović, koja je sednicu raspustila zbog nedostatka kvoruma, kaže da će nastavak biti zakazan najverovatnije do petka.

"To bi bilo 15 dana od podnošenja zahteva u skladu sa poslovnikom, ali pošto se radi o prekidu sednice zbog nedostatka kvoruma zatražiću zvanično tumačenje", rekla je Radovanovićeva.

Funkciju predsednika opštine Lukić obavlja od 2008. godine.
RTS
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: