Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 9 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas406
mod_vvisit_counterJuce921
mod_vvisit_counterOve nedelje2118
mod_vvisit_counterOvog meseca19497
Bez smene u opštini Sokobanja

skupstina_soko_banja

Neuspeo pokušaj smene predsednika opštine Sokobanja Dimitrija Lukiæa iz Demokratske stranke. Grupa koja je pokrenula inicijativu za njegovo razrešenje napustila sednicu, pa nije bilo kvoruma.

Sednica Skupštine opštine Sokobanja zakazana je na zahtev 17 od ukupno 30 odbornika. Zahtev za razrešnje predsednika opštine, inaèe èlana DS podneli su odbornici SNS-a, politièke stranke Srbija na istoku i koalicije SPS - PUPS. Sednica je prekinuta kada su podnosioci zahteva napustili salu pošto se dvoje potpisnika nije pojavilo.

"Jedna naša odbornica se porodila, a jedan nije došao iz liènih razloga, naime, kako èujemo neko mu je pretio", rekao je predsednik Opštinskog odbora SNS-a Vlada Milojeviæ.

Tako prvi èovek Sokobanje ostaje Dimitrije Lukiæ iz DS-a.

"Ta koalicija koja je u najavi nema ni kapaciteta ni sposobnosti da upravlja gradom kakav je Sokobanja, jer onaj ko nije uspeo da održi jednu sednicu i to pripremanu pet meseci, kako bi mogao da upravlja Gradom, što je mnogo ozbiljniji posao, tokom naredne tri godine", kaže Lukiæ.

Predsednica Skupštine Snežana Radovanoviæ, koja je sednicu raspustila zbog nedostatka kvoruma, kaže da æe nastavak biti zakazan najverovatnije do petka.

"To bi bilo 15 dana od podnošenja zahteva u skladu sa poslovnikom, ali pošto se radi o prekidu sednice zbog nedostatka kvoruma zatražiæu zvanièno tumaèenje", rekla je Radovanoviæeva.

Funkciju predsednika opštine Lukiæ obavlja od 2008. godine.
RTS
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: