Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 26 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas449
mod_vvisit_counterJu?e1518
mod_vvisit_counterOve nedelje12355
mod_vvisit_counterOvog meseca33880
Jesenja sindikalna škola ISS Ĺ tampaj
   Sindikalna škola za mlade članove sindikata Industrijskog sindikata srbije, koja je održana u Sokobanji od 22 do 25.11.2012.g. uz podršku Friedrich Ebert fondacije pored mladih ISS okupila je i mlade članove Ujedinjenih sindikata Srbije koji su u trodnevnom radu bolje upoznali istorijat i strukture svojih sindikalnih centrala.

    Rukovođeni iskusnom i stručnom rukom Nebojše Savića, sekretara ISS-a mladi su pored informacija o zakonskim okvirima vezanim za Štrajk kroz radionice simulirali situaciju štrajka i pokazalo se da pored dobro uigranih sindikalaca imali smo i koleginice i kolege kojima je uloga poslodavac baš „legla“.

  

      Drugog dana seminara mladi su imali priliku da slušaju o Kolektivnom pregovaranju a predavač je bio Negoslav Jovanović, potpredsednik ISS-a. Mladima je ukazano da je oblast Kolektivnog pregovaranja i njegovo poznavanje od strateškog značaja za uspeh sindikata, da je kolektivno pregovaranje u Srbiji trenutno u krizi i da najznačajnije pobede kao i najveći porazi se uvek ogledaju u sadržini Kolektivnih ugovora.

      O Industrijskoj politici, Reindustrijalizaciji i dugogodišnjima aktivnostima koje ISS sprovodi u Srbiji mladima je govorio Dragan Matić, predsednik ISS. Mladima je posebno bilo interesantno da čuju najnovija događanja sa sastanka predstavnika sindikata i Odbora za privredu regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku Narodne skupštine, te razgovorima sa predstavnicima stranaka kroz njihove Poslaničke klubove.

  

      Potvrđeno je da su sindikalne škole pravi format da se mladima približi sindikat i njihove aktivnosti a u ovom slučaju da rukovodtsvo ISS čuje razmišljanje svojih mladih članova koji znaju da budu bolno instiniti ali ta njihova istinitost treba da preraste u pokretačku snagu često posustalom rukovodstvu sindikata.

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: