Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 8 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas405
mod_vvisit_counterJuce921
mod_vvisit_counterOve nedelje2117
mod_vvisit_counterOvog meseca19496
Novine u PL "Banjica"
nov sajt banjice

Upravni i Nadzorni odbor Specijalne bolnice u Sokobanji, održavanjem zajednièke sednice pod rukovodstvom predsednika prim.dr. Tomislava Mališiæa i Andrije Merenika, uz prisustvo svih èlanova oba odbora i direktora „Banjice“ u Sokobanji Predraga Stojanoviæa i zamenika direktora dr Dušice Vidojkoviæ, razmotrili su aktivnosti i rezultate poslovanja za devet meseci 2012. godine.

Uvidom kroz izveštaj i diskusiju zakljuèak je da je poslovanje bilo èak iznad proseka za situaciju u kojoj se celokupna privreda u zemlji nalazi. Izveštaj govori da je u potpunosti ostvaren plan i program aktivnosti i rada Specijalne bolnice, da su iskazani finansijski rezultati na zavidnom nivou, što je zasluga direktora i kolektiva. Konstatovano je da nije bilo pritužbi, kako od strane kolektiva, tako i od posetilaca – gostiju.U izveštaju medicinskog dela, iskazane su zdravstvene usluge i tretmani gostiju, koji su bili adekvatni samom nazivu bolnice, što znaèi da pruža potpune zdravstvene usluge koje su predviðene i odreðene programom. Broj onih kojima je pružena adekvatna medicinska usluga, poveæan je u odnosu na isti period ostvaren prošle godine.

Upravni i Nadzorni odbor izrazili su zadovoljstvo poslovanjem u uslovima ekonomske krize, i platežnoj moæi onih kojima su usluge Specijalne bolnice „Banjica“ potrebni. Zadovoljavajuæe je i to da su meðusobni odnosi u kolektivu dobri, te da nema posebnih problema.

Celokupni sastav i jednog i drugog odbora su mišljenja da u narednom periodu treba ojaèati medicinski deo usluga nabavkom novih medicinskih sredstava, kako bi se upotpunila realizacija pružanja svih potreba klijenata, odnosno pacijenata.

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: