Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 24 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas450
mod_vvisit_counterJu?e1518
mod_vvisit_counterOve nedelje12356
mod_vvisit_counterOvog meseca33881
Novine u PL "Banjica" Ĺ tampaj
nov sajt banjice

Upravni i Nadzorni odbor Specijalne bolnice u Sokobanji, održavanjem zajedničke sednice pod rukovodstvom predsednika prim.dr. Tomislava Mališića i Andrije Merenika, uz prisustvo svih članova oba odbora i direktora „Banjice“ u Sokobanji Predraga Stojanovića i zamenika direktora dr Dušice Vidojković, razmotrili su aktivnosti i rezultate poslovanja za devet meseci 2012. godine.

Uvidom kroz izveštaj i diskusiju zaključak je da je poslovanje bilo čak iznad proseka za situaciju u kojoj se celokupna privreda u zemlji nalazi. Izveštaj govori da je u potpunosti ostvaren plan i program aktivnosti i rada Specijalne bolnice, da su iskazani finansijski rezultati na zavidnom nivou, što je zasluga direktora i kolektiva. Konstatovano je da nije bilo pritužbi, kako od strane kolektiva, tako i od posetilaca – gostiju.U izveštaju medicinskog dela, iskazane su zdravstvene usluge i tretmani gostiju, koji su bili adekvatni samom nazivu bolnice, što znači da pruža potpune zdravstvene usluge koje su predviđene i određene programom. Broj onih kojima je pružena adekvatna medicinska usluga, povećan je u odnosu na isti period ostvaren prošle godine.

Upravni i Nadzorni odbor izrazili su zadovoljstvo poslovanjem u uslovima ekonomske krize, i platežnoj moći onih kojima su usluge Specijalne bolnice „Banjica“ potrebni. Zadovoljavajuće je i to da su međusobni odnosi u kolektivu dobri, te da nema posebnih problema.

Celokupni sastav i jednog i drugog odbora su mišljenja da u narednom periodu treba ojačati medicinski deo usluga nabavkom novih medicinskih sredstava, kako bi se upotpunila realizacija pružanja svih potreba klijenata, odnosno pacijenata.

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: