Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 8 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas406
mod_vvisit_counterJuce921
mod_vvisit_counterOve nedelje2118
mod_vvisit_counterOvog meseca19497
Akva-park napunio Sokobanju

U BANjI pod Ozrenom boravi 11.500 gostiju, što je tidesetak odsto više nego u junu! Tradicionalno, najviše je Beograðana i Novosaðana, a društvo im prave i posetioci iz svih ostali krajeva Srbije, meðu kojima su skoro polovina omladine i deca.Reèju, ova srpska Švajcarska, kako ju je svojevremeno nazvao Jovan Cvijiæ, ovih dana je prepuna gostiju kao retko kada poslednjih godina u ovom periodu.

Zasluga za ovakvu ekspanziju gostiju koji uživaju blagodeti Sokobanje, pripada najviše ovdašnjim turistièkim i ugostiteljskim poslenicima, koji su se za ovu sezonu dobro pripremili. I ako se na sve to dodaju prirodni faktori, od lekovite vode do vazduha, onda je to pun pogodak.

Meðutim, ono što posebno treba izdvojiti, to je novoizgraðeni velelepni akva-park , koji je prvi put ove sezone otvoren za meštane i njihove goste i svi se slažu, da je upravo ovaj vodeno rekreativni centar, koji dnevno može da primi 2.000 kupaèa, najviše doprineo pomenutom poveæanju posete Sokobanji.

U Turistièkoj organizaciji istièu da æe poseta u ovgustu biti još veæa, tim pre što æe biti održano nekoliko tradicionalnih manifestacija, meðu kojima svakako valja izdvojiti jubilarni, 50. po redu meðunarodni festival „Prva harmonika - Sokobanja 2012“, èije je finale zakazano za 17. i 18. avgust.


Plaža Župan


Plaža Džentlmen
Izvor: Veèernje novosti
Foto: Saša Stojanoviæ

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: