Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Zone
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 19 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas1047
mod_vvisit_counterJu?e1118
mod_vvisit_counterOve nedelje5956
mod_vvisit_counterOvog meseca23556
Sokobanja prepuna gostiju Ĺ tampaj
U Sokobanji trenutno boravi 10.800 turista, dosta veliko povećanje u odnosu na jun, od 25,6 odsto, izjavio je za Tanjug direktor Organizacije za turizam, kulturu i sport Sokobanje Ljubinko Milenković a velikom porastu posete ove godine, doprineo je novi akvapark .

aqua park

Milenković je kazao da se poslednjih desetak godina značajno izmenila struktura gostiju, jer je i ponuda profilisana u tom smeru, pa su sada glavni gosti roditelji sa decom.

U ekspanziji su i sportsko-rekreativni i izletnički turizam, kao i ekstremni sportovi na Bovanskom jezeru i na Rtnju.

"U saradnji sa planinarskim klubom organizuju se za turiste uspon na vrh Rtnja i Ozrena, ture do izletišta na Ozrenu i do Sesalačke pećine. Biciklistički klub je uredio staze na Ozrenu, koje već dve godine funkcionišu, tako da smo sa iznajmljivanjem bicikala, privukli sasvim novu grupu turista", kazao je Milenković.

rtanj-energy

On je dodao da je na reci Moravici uređeno šest plaža, koje su tokom dana prepune, dnevno imaju oko 2.000 posetilaca, bez obzira na to što radi i akva park.

gentleman
gentleman
Kupalište Džentlmen na reci Moravici


Tokom leta svakog dana se u Sokobanji održavaju se koncerti, predstave, knjuževne večeri, ukupno ima 26 tradicionalnih manifestacija. Ove godine tradicionalne kulturno-umetnička manifestacija "Prva harmonika" obeležava jubilej - 50 godina, a "Zlatne ruke" 30.

saša mišić
Saša Mišić dodeljuje nagrade najboljim "zlatnim rukama 2012."


Sokobanja ima 14.500 postelja, od kojih 2.500 u hotelima, a 12.000 u privatnim kućama i vilama. U prvoj kategoriji, cene za jednokrevetnu sobu su od 800 do 1.000 dinara, apartmani (najam) od 15 do 30 evra, u zavisnosi od broja ležajeva, dok su u drugoj kategoriji cene od 350 do 400 dinara po ležaju.

Izvor: http://www.b92.net/putovanja/vesti.php?yyyy=2012&mm=07&dd=15&nav_id=626802
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: