Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konak Nataly
Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Vila Fantazija
Apartmani Fantazija
Pansion Sunny
Apartmani doktor Gaše
Apartmani Banjica
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 14 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas586
mod_vvisit_counterJuče2436
mod_vvisit_counterOve nedelje3022
mod_vvisit_counterOvog meseca32881
Sokobanja prepuna gostiju Ĺ tampaj
U Sokobanji trenutno boravi 10.800 turista, dosta veliko povećanje u odnosu na jun, od 25,6 odsto, izjavio je za Tanjug direktor Organizacije za turizam, kulturu i sport Sokobanje Ljubinko Milenković a velikom porastu posete ove godine, doprineo je novi akvapark .

aqua park

Milenković je kazao da se poslednjih desetak godina značajno izmenila struktura gostiju, jer je i ponuda profilisana u tom smeru, pa su sada glavni gosti roditelji sa decom.

U ekspanziji su i sportsko-rekreativni i izletnički turizam, kao i ekstremni sportovi na Bovanskom jezeru i na Rtnju.

"U saradnji sa planinarskim klubom organizuju se za turiste uspon na vrh Rtnja i Ozrena, ture do izletišta na Ozrenu i do Sesalačke pećine. Biciklistički klub je uredio staze na Ozrenu, koje već dve godine funkcionišu, tako da smo sa iznajmljivanjem bicikala, privukli sasvim novu grupu turista", kazao je Milenković.

rtanj-energy

On je dodao da je na reci Moravici uređeno šest plaža, koje su tokom dana prepune, dnevno imaju oko 2.000 posetilaca, bez obzira na to što radi i akva park.

gentleman
gentleman
Kupalište Džentlmen na reci Moravici


Tokom leta svakog dana se u Sokobanji održavaju se koncerti, predstave, knjuževne večeri, ukupno ima 26 tradicionalnih manifestacija. Ove godine tradicionalne kulturno-umetnička manifestacija "Prva harmonika" obeležava jubilej - 50 godina, a "Zlatne ruke" 30.

saša mišić
Saša Mišić dodeljuje nagrade najboljim "zlatnim rukama 2012."


Sokobanja ima 14.500 postelja, od kojih 2.500 u hotelima, a 12.000 u privatnim kućama i vilama. U prvoj kategoriji, cene za jednokrevetnu sobu su od 800 do 1.000 dinara, apartmani (najam) od 15 do 30 evra, u zavisnosi od broja ležajeva, dok su u drugoj kategoriji cene od 350 do 400 dinara po ležaju.

Izvor: http://www.b92.net/putovanja/vesti.php?yyyy=2012&mm=07&dd=15&nav_id=626802
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: