Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 4 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas692
mod_vvisit_counterJuce753
mod_vvisit_counterOve nedelje3089
mod_vvisit_counterOvog meseca14848
Stranac u Srbiji: Luèo de Marki (italijan)


Malo ko zna za selo Vrmdža, koje se nalazi nedaleko od Sokobanje, u podnožju planine Rtanj. Bogato je prirodom, okruženo vodama, planinama i šumama. Sada je interesantno jer u njemu živi Luèo de Marki, Italijan iz Venecije, koji je ovde došao da sa svojom suprugom Biljanom provodi penzionerske dane i da ispred svog novog doma razvije zastave Srbije i Fudbalskog kluba iz Venecije.Luèo je proveo ceo svoj vek radeæi na aerodromu u Veneciji. Imao je priliku da putuje, te je obišao ceo svet, video mnoge lepote, ali zbog èega je za njega Vrmdža najlepše mesto na svetu govori u ovoj emisiji. Kako je supruga kupila kuæu baš u Vrmdži i time ispunila njegov davnašnji san da živi u Srbiji, kako se druži sa meštanima uz rakiju ispred prodavnice, kako ga seljani uèe da radi na zemlji i peèe rakiju, kako odlazi u crkvu i uspeva da prati službu na staroslovenskom jeziku otkriva Luèo de Marki u ovoj emisiji.

Svake veèeri Luèo de Marki posmatra zalazak sunca, i svaki je, kako kaže, lepši od prethodnog, a to ga podseæa da je daleko od gradske buke i da je prava privilegija živeti u netaknutoj prirodi koju ima u Srbiji.Izvor: RTS
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: