Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Zone
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 17 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas885
mod_vvisit_counterJu?e1313
mod_vvisit_counterOve nedelje885
mod_vvisit_counterOvog meseca27376
Stranac u Srbiji: Lučo de Marki (italijan) Ĺ tampaj


Malo ko zna za selo Vrmdža, koje se nalazi nedaleko od Sokobanje, u podnožju planine Rtanj. Bogato je prirodom, okruženo vodama, planinama i šumama. Sada je interesantno jer u njemu živi Lučo de Marki, Italijan iz Venecije, koji je ovde došao da sa svojom suprugom Biljanom provodi penzionerske dane i da ispred svog novog doma razvije zastave Srbije i Fudbalskog kluba iz Venecije.Lučo je proveo ceo svoj vek radeći na aerodromu u Veneciji. Imao je priliku da putuje, te je obišao ceo svet, video mnoge lepote, ali zbog čega je za njega Vrmdža najlepše mesto na svetu govori u ovoj emisiji. Kako je supruga kupila kuću baš u Vrmdži i time ispunila njegov davnašnji san da živi u Srbiji, kako se druži sa meštanima uz rakiju ispred prodavnice, kako ga seljani uče da radi na zemlji i peče rakiju, kako odlazi u crkvu i uspeva da prati službu na staroslovenskom jeziku otkriva Lučo de Marki u ovoj emisiji.

Svake večeri Lučo de Marki posmatra zalazak sunca, i svaki je, kako kaže, lepši od prethodnog, a to ga podseća da je daleko od gradske buke i da je prava privilegija živeti u netaknutoj prirodi koju ima u Srbiji.Izvor: RTS
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: