Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stankoviæ u centru Sokobanje
Apartmani Lukic
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 èlan/a.
mod_vvisit_counterDanas1010
mod_vvisit_counterJu?e1371
mod_vvisit_counterOve nedelje5112
mod_vvisit_counterOvog meseca42468
Stranac u Srbiji: Luèo de Marki (italijan) Štampaj


Malo ko zna za selo Vrmdža, koje se nalazi nedaleko od Sokobanje, u podnožju planine Rtanj. Bogato je prirodom, okruženo vodama, planinama i šumama. Sada je interesantno jer u njemu živi Luèo de Marki, Italijan iz Venecije, koji je ovde došao da sa svojom suprugom Biljanom provodi penzionerske dane i da ispred svog novog doma razvije zastave Srbije i Fudbalskog kluba iz Venecije.Luèo je proveo ceo svoj vek radeæi na aerodromu u Veneciji. Imao je priliku da putuje, te je obišao ceo svet, video mnoge lepote, ali zbog èega je za njega Vrmdža najlepše mesto na svetu govori u ovoj emisiji. Kako je supruga kupila kuæu baš u Vrmdži i time ispunila njegov davnašnji san da živi u Srbiji, kako se druži sa meštanima uz rakiju ispred prodavnice, kako ga seljani uèe da radi na zemlji i peèe rakiju, kako odlazi u crkvu i uspeva da prati službu na staroslovenskom jeziku otkriva Luèo de Marki u ovoj emisiji.

Svake veèeri Luèo de Marki posmatra zalazak sunca, i svaki je, kako kaže, lepši od prethodnog, a to ga podseæa da je daleko od gradske buke i da je prava privilegija živeti u netaknutoj prirodi koju ima u Srbiji.Izvor: RTS
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair
Apartmani Bajiæ
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najèešæe interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: