Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stankoviæ u centru Sokobanje
Apartmani Lukic
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 èlan/a.
mod_vvisit_counterDanas997
mod_vvisit_counterJu?e1371
mod_vvisit_counterOve nedelje5099
mod_vvisit_counterOvog meseca42455
Sedamdeset godina bolnice "Ozren" Štampaj
bolnica
Specijalna bolnica za pluæne bolesti "Ozren" u Soko Banji

Na odeljenje za intenzivnu negu specijalne bolnice "Ozren" u Sokobanji Ljiljana Nikoliæ iz Svrljiga primljena je u veoma teškom stanju. Ona kaže da je, samo zahvaljujuæi pomoæi lekara, uspela da se oporavi.

Ivana Milivojeviæ, lekar intenzivne jedinice, kaže da se u njihovoj respiratornoj jedinici, pre svega, hroniène opstruktivne bolesti, respiracijske insuficijencije, a kako kažu, imaju uslove za sprovoðenje neinvazivne ventilacije kod takvih pacijenata.

Bolnica je smeštena na padinama Ozrena, a zbog ruže vetrova i nezagaðenog vazduha ima najpovoljniju koncentraciju pozitivnih i negativnih jona.
bolnica u sokobanji 7 nn.jpgU njenom sastavu radi i sezonsko oèno odeljenje, u kome se leèe pacijenti sa hroniènim oboljenjima oka.

"Bolujem od šeæerne bolesti i od oènog pritiska. Meni mnogo pomaže i mnogo sam zadovoljna", kaže pacijentkinja Dragica Petroviæ. Sliène probleme ima i Blagoje Jovanoviæ kojem se zdravstveno stanje tokom boravka u ovoj bolnici, stabilizovalo.

Bolnica na Ozrenu, kapaciteta 150 postelja, ima 160 zaposlenih, a godišnje se u njoj leèi više od dve hiljade pacijenata. Po uspešnosti izleèenja u evropskom je vrhu, ali uslovi, kako kažu, uvek mogu biti bolji.

Direktor  Specijalne bolnice za pluæne bolesti "Ozren" u Sokobanji doktor Miroslav Jevtiæ kaže da, ukoliko bude postojalo malo dobre volje i para, moguæe je za dve do tri godine zameniti dotrajale aparate.

Neophodno je i bolje opremanje bolesnièkih soba i sanitarnih prostorija, što bi bolnica, koju je nekada èesto poseæivao Ivo Andriæ, ali i druge poznate liènosti, mogla da ostvari, iskljuèivo, uz pomoæ države.
Izvor: RTS
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair
Apartmani Bajiæ
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najèešæe interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: