Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Zone
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 16 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas881
mod_vvisit_counterJu?e1313
mod_vvisit_counterOve nedelje881
mod_vvisit_counterOvog meseca27372
Sedamdeset godina bolnice "Ozren" Ĺ tampaj
bolnica
Specijalna bolnica za plućne bolesti "Ozren" u Soko Banji

Na odeljenje za intenzivnu negu specijalne bolnice "Ozren" u Sokobanji Ljiljana Nikolić iz Svrljiga primljena je u veoma teškom stanju. Ona kaže da je, samo zahvaljujući pomoći lekara, uspela da se oporavi.

Ivana Milivojević, lekar intenzivne jedinice, kaže da se u njihovoj respiratornoj jedinici, pre svega, hronične opstruktivne bolesti, respiracijske insuficijencije, a kako kažu, imaju uslove za sprovođenje neinvazivne ventilacije kod takvih pacijenata.

Bolnica je smeštena na padinama Ozrena, a zbog ruže vetrova i nezagađenog vazduha ima najpovoljniju koncentraciju pozitivnih i negativnih jona.
bolnica u sokobanji 7 nn.jpgU njenom sastavu radi i sezonsko očno odeljenje, u kome se leče pacijenti sa hroničnim oboljenjima oka.

"Bolujem od šećerne bolesti i od očnog pritiska. Meni mnogo pomaže i mnogo sam zadovoljna", kaže pacijentkinja Dragica Petrović. Slične probleme ima i Blagoje Jovanović kojem se zdravstveno stanje tokom boravka u ovoj bolnici, stabilizovalo.

Bolnica na Ozrenu, kapaciteta 150 postelja, ima 160 zaposlenih, a godišnje se u njoj leči više od dve hiljade pacijenata. Po uspešnosti izlečenja u evropskom je vrhu, ali uslovi, kako kažu, uvek mogu biti bolji.

Direktor  Specijalne bolnice za plućne bolesti "Ozren" u Sokobanji doktor Miroslav Jevtić kaže da, ukoliko bude postojalo malo dobre volje i para, moguće je za dve do tri godine zameniti dotrajale aparate.

Neophodno je i bolje opremanje bolesničkih soba i sanitarnih prostorija, što bi bolnica, koju je nekada često posećivao Ivo Andrić, ali i druge poznate ličnosti, mogla da ostvari, isključivo, uz pomoć države.
Izvor: RTS
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: