Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konak Nataly
Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Vila Fantazija
Apartmani Fantazija
Pansion Sunny
Apartmani doktor Gaše
Apartmani Banjica
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 16 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas568
mod_vvisit_counterJuče2436
mod_vvisit_counterOve nedelje3004
mod_vvisit_counterOvog meseca32863
Sedamdeset godina bolnice "Ozren" Ĺ tampaj
bolnica
Specijalna bolnica za plućne bolesti "Ozren" u Soko Banji

Na odeljenje za intenzivnu negu specijalne bolnice "Ozren" u Sokobanji Ljiljana Nikolić iz Svrljiga primljena je u veoma teškom stanju. Ona kaže da je, samo zahvaljujući pomoći lekara, uspela da se oporavi.

Ivana Milivojević, lekar intenzivne jedinice, kaže da se u njihovoj respiratornoj jedinici, pre svega, hronične opstruktivne bolesti, respiracijske insuficijencije, a kako kažu, imaju uslove za sprovođenje neinvazivne ventilacije kod takvih pacijenata.

Bolnica je smeštena na padinama Ozrena, a zbog ruže vetrova i nezagađenog vazduha ima najpovoljniju koncentraciju pozitivnih i negativnih jona.
bolnica u sokobanji 7 nn.jpgU njenom sastavu radi i sezonsko očno odeljenje, u kome se leče pacijenti sa hroničnim oboljenjima oka.

"Bolujem od šećerne bolesti i od očnog pritiska. Meni mnogo pomaže i mnogo sam zadovoljna", kaže pacijentkinja Dragica Petrović. Slične probleme ima i Blagoje Jovanović kojem se zdravstveno stanje tokom boravka u ovoj bolnici, stabilizovalo.

Bolnica na Ozrenu, kapaciteta 150 postelja, ima 160 zaposlenih, a godišnje se u njoj leči više od dve hiljade pacijenata. Po uspešnosti izlečenja u evropskom je vrhu, ali uslovi, kako kažu, uvek mogu biti bolji.

Direktor  Specijalne bolnice za plućne bolesti "Ozren" u Sokobanji doktor Miroslav Jevtić kaže da, ukoliko bude postojalo malo dobre volje i para, moguće je za dve do tri godine zameniti dotrajale aparate.

Neophodno je i bolje opremanje bolesničkih soba i sanitarnih prostorija, što bi bolnica, koju je nekada često posećivao Ivo Andrić, ali i druge poznate ličnosti, mogla da ostvari, isključivo, uz pomoć države.
Izvor: RTS
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: