Skip to content

40. godina FK "Trebiè"
Sveèanom sednicom, u sali SO Sokobanja, fudbalski klub "TREBIÈ", iz Sokobanje, proslavio je juèe 40-godišnjicu postojanja i delovanja.

trebic

Minutom æutanja odata je pošta preminulim èlanovima, igraèima i èlanovima Uprave, èije zalaganje je radu i opstanku kluba imalo veliki znaèaj.

Sednicu je otvorio predsednik kluba, Dragan Nikoliæ, pozdravivši sve prisutne i zahvalio svima koji su do sada pružali podršku i pomoæ klubu, zamolivši sve generacije da i dalje podržavaju klub, da ga pomažu. Dragan Nikoliæ je obavestio javnost da æe se u okviru proslave jubileja, u petak, odigrati prijateljska utakmica sa superligašem JAGODINOM. Utakmica æe biti odigrana na terenu stadiona BATA NOLE, sa poèetkom u 17 sati, ulaz besplatan.

trebic

Potom je predsednik skupštine kluba, Radomir Milovanoviæ, ukratko podsetio goste o istoriji kluba.

"Poštovani gosti, davne, 1972. godine, na predlog radnika i omladine RO TREBIÈ SOKOBANJA, zaljubljenika u sport i najvažniju sporednu igru na svetu, osnovan je 25. maja, 1972.g. SPORTSKI AKTIV TREBIÈ, pri Radnoj organizaciji, koji potom, 1975.g prerasta u Fudbalski klub TREBIÈ.

trebic

Kroz svoju 40-godišnju istoriju izrastao je u pravi gradski klub, omiljen u Sokobanji, ali poznat i van granica sokobanjske opštine. Veliki broj igraèa, iz Sokobanje i sokobanjskih sela, je prošao kroz klub i njihov doprinos, postojanju i dobrim rezultatima kluba, je nemerljiv. Kako u Opštinskoj ligi SOKOBANJA, tako i u Okružnoj ligi ZAJEÈAR.

Od svog osnivanja do današnjih dana, FK TREBIÈ je voðen grupom entuzijasta, zaljubljenika u fudbal, kojima je zeleno-bela boja uvek u srcu.

trebic

Više puta osvojenih kupova Sokobanje, titula prvaka Opštinske lige, kao i visok plasman u Okružnoj ligi ZAJEÈAR, govore da je u FK TRBIÈ bilo kvalitetnih igraèa i pregalaca, koji su nesebièno pomagali i doprineli razvoju kluba i na koje možemo biti ponosni.

U nadi, da æe i buduæih 40 godina, u radu kluba, biti uspešne, sa visokim rezultatima, zahavaljujem se svim igraèima, koji su prošli kroz klub, onima koji danas igraju za TREBIÈ, svim sportskim radnicima, društveno-politièkim organizacijama i opštinskim funkcionerima, koji su uèestvovali u radu kluba i pomagali ga, svim ljubiteljima sporta i fudbala, kao i svim navijaèima, sa željom da i buduæe jubileje obeležavamo ponosni na klub i rezultate. ŽIVELI!"

trebic

Oko pedeset zaslužnih za pomoæ i podršku klubu, dobilo je zahvalnice.

Vladimir S. Putnik
Komentari (2)Add Comment
ISPRAVKA
napisao Vladimir Putnik , 22, May, 2012
Zbog obaveza superligaša FK JAGODINA, prijateljska utakmica u Sokobanji, sa FK TREBIČ, biće odigrana u sredu, 23. maja. Na stadionu BATA NOLE, u 17 sati. Ulaz slobodan.
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +0
ISPRAVKA
napisao Vladimir Putnik , 22, May, 2012
Zbog obaveza superligaša FK JAGODINA, prijateljska utakmica u Sokobanji, sa FK TREBIČ, biće odigrana u sredu, 23. maja. Na stadionu BATA NOLE, u 17 sati. Ulaz slobodan.
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +0

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy