Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Zone
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 15 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas883
mod_vvisit_counterJu?e1313
mod_vvisit_counterOve nedelje883
mod_vvisit_counterOvog meseca27374
Noć muzeja u Sokobanji Ĺ tampaj


 OTKS Sokobanja i ove godine, IV put za redom, učestvuje u manifestaciji "Noć Muzeja", sa 4 izložbe, saznajemo od direktora OTKS, Bratislava Majkića. Izložbe će kao i u gradovima u Srbiji i Evropi u kojima se organizuje ova manifestacija biti otvorene sutra od 18h i trajaće do 2h iza ponoći.

Ove izložbe ostaće otvorene kao stalne postavke, kaže Majkić. Dve izložbe gradjani će imati priliku da obidju u Legatu Miluna Mitrovića, jedna je stalna postavka sokobanjskog slikara Miluna Mitrović, a druga izložba se zove: Foto-video kolonija Sokobanja 2011 i sadrži 40 odabranih fotografija sa prošlogodišnje foto video kolonije održane u Sokobanji. Biće projektovani filmovi nastali tokom foto-video kolonije. Fotoreporteri Julijana Nikolova, Sofija (Bugarska), Blagovesta Cvetkova, Sofija (Bugarska), Stefana Savić, Beograd (Srbija), Darko Dozet, Novi Sad (Srbija), Dušan Mitić, Niš (Srbija), Vladimir Gogić, Beograd (Srbija), Djordje Lickovski, Skoplje (Makedonija), Saša Djordjević, Niš (Srbija) i snimatelji Ivan Zdravković, Niš (Srbija), Svetislav Vučković, Beograd (Srbija), Darko Ković, Niš (Srbija) i Dragan Živanović, Niš (Srbija) imali su priliku da inspiraciju potraže u Sokobanji i na obližnjim izletištima a tokom 6 dana obišli su Bovansko jezero, Sokobanju, Ozren, Lepteriju, Izvorište Moravice, Banju Jošanicu, selo Vrmdža i planinu Rtanj.gde su i nastali radovi koji će biti prezentovani na izložbi. Mediski istraživački centar u galeriji ispod teksta predstavlja vam fotografije koje će biti izložene tokom “Noći Muzeja” u Sokobanji.

Ova će izložba trajati nedelju dana, a otvara se sutra u 18h, upravo povodom "Noći muzeja". Gradjani će moći da obidju i stalnu postavku u zgradi muzeja, kao i izložbu u Upravnoj zgradi OTKS u prizemlju, u maloj sali, a reč je o retrospektivnoj izložbi umetničke kolonije "Sokograd".


Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: