Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 5 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas693
mod_vvisit_counterJuce753
mod_vvisit_counterOve nedelje3090
mod_vvisit_counterOvog meseca14849
Noæ muzeja u Sokobanji


 OTKS Sokobanja i ove godine, IV put za redom, uèestvuje u manifestaciji "Noæ Muzeja", sa 4 izložbe, saznajemo od direktora OTKS, Bratislava Majkiæa. Izložbe æe kao i u gradovima u Srbiji i Evropi u kojima se organizuje ova manifestacija biti otvorene sutra od 18h i trajaæe do 2h iza ponoæi.

Ove izložbe ostaæe otvorene kao stalne postavke, kaže Majkiæ. Dve izložbe gradjani æe imati priliku da obidju u Legatu Miluna Mitroviæa, jedna je stalna postavka sokobanjskog slikara Miluna Mitroviæ, a druga izložba se zove: Foto-video kolonija Sokobanja 2011 i sadrži 40 odabranih fotografija sa prošlogodišnje foto video kolonije održane u Sokobanji. Biæe projektovani filmovi nastali tokom foto-video kolonije. Fotoreporteri Julijana Nikolova, Sofija (Bugarska), Blagovesta Cvetkova, Sofija (Bugarska), Stefana Saviæ, Beograd (Srbija), Darko Dozet, Novi Sad (Srbija), Dušan Mitiæ, Niš (Srbija), Vladimir Gogiæ, Beograd (Srbija), Djordje Lickovski, Skoplje (Makedonija), Saša Djordjeviæ, Niš (Srbija) i snimatelji Ivan Zdravkoviæ, Niš (Srbija), Svetislav Vuèkoviæ, Beograd (Srbija), Darko Koviæ, Niš (Srbija) i Dragan Živanoviæ, Niš (Srbija) imali su priliku da inspiraciju potraže u Sokobanji i na obližnjim izletištima a tokom 6 dana obišli su Bovansko jezero, Sokobanju, Ozren, Lepteriju, Izvorište Moravice, Banju Jošanicu, selo Vrmdža i planinu Rtanj.gde su i nastali radovi koji æe biti prezentovani na izložbi. Mediski istraživaèki centar u galeriji ispod teksta predstavlja vam fotografije koje æe biti izložene tokom “Noæi Muzeja” u Sokobanji.

Ova æe izložba trajati nedelju dana, a otvara se sutra u 18h, upravo povodom "Noæi muzeja". Gradjani æe moæi da obidju i stalnu postavku u zgradi muzeja, kao i izložbu u Upravnoj zgradi OTKS u prizemlju, u maloj sali, a reè je o retrospektivnoj izložbi umetnièke kolonije "Sokograd".


Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: