Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 17 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas1260
mod_vvisit_counterJu?e1527
mod_vvisit_counterOve nedelje7735
mod_vvisit_counterOvog meseca42731
Beograd pomaže Sokobanji Ĺ tampaj
Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas i predsednik opštine Sokobanja Dimitrije Lukić potpisali su u Starom dvoru ugovor o saradnji, kojim će glavni grad pomoći izgradnju sportskih terena i dečjeg igrališta u toj opštini.

djilas dragan i lukic dimitrije
Lukic Dimitrije i Đilas Dragan

Đilas je podsetio da je Beograd pre dve i po godine počeo sa realizacijom projekta pomoći manje razvijenim opštinama u Srbiji, po kome je prioritet dobilo više od 30 opština.

- U proteklom periodu izdvojili smo više od 100 miliona dinara. Novac se pre svega ulagao u projekte koji imaju veze sa decom, kao što su vrtići, škole i igrališta, ali i zdravstvene ustanove i infrastruktura, što nas u Beogradu čini posebno radosnim - istakao je Đilas.

On je podsetio da će Beograd ove godine pomoći četiri opštine u Srbiji. Reč je, kako je naveo, o Krupnju, Preševu, Petrovcu na Mlavi i Sokobanji.

- Sredstva nisu ogromna, ali tako pokazujemo brigu i želju da glavni grad pomogne drugim opštinama po Srbiji. Nastavićemo sa takvom politikom, jer Beograd treba da bude lokomotiva u tom poslu, kako bi što više investicija došlo u centralnu Srbiju i druge delove zemlje - ukazao je gradonačelnik Beograda i dodao da Sokobanja kao turistička destinacija ima veliki potencijal da bude razvijena opština.

Predsednik opštine Sokobanja Dimitrije Lukić zahvalio je gradu Beogradu i gradonačelniku Đilasu što su pokazali razumevanje i izdvojili sredstva za potrebe te opštine.

On je dodao da će zahvaljujući tim sredstvima od 2,5 miliona dinara biti urađeni sportski tereni u selu Šarvanovac i dečje igralište u selu Resnik, koja se nalaze na teritoriji opštine Sokobanja.

- Mnogo više od doniranih sredstava, ovaj projekat za nas ima podsticajan značaj. Na ovaj način demantujemo onu opasnu tezu, koju su pojedini plasirali u predizbornoj kampanji, da Beograd svojim ubrzanim razvojem ugrožava ostali deo Srbije. Pokazalo se i u ovom slučaju da jak i stabilan Beograd sa sobom može da povuče i manje sredine i unapredi njihov razvoj - istakao je Lukić.

Takođe, on je podsetio da je rebalansom republičkog budžeta za prošlu godinu grad Beograd pokazao ogromnu solidarnost ustupajući transferna sredstva nerazvijenim opštinama, po kome je opštini Sokobanja pripalo više od 20 miliona dinara, a koja su, u vreme krize, omogućila dalji razvoj infrastrukture u toj opštini.

Ovim ugovorom dogovorena je i buduća saradnja srpske prestonice i poznatog lečilišta, koji će, prema rečima potpisnika, omogućiti brži razvoj, a život građana Sokobanje učiniti kvalitetnijim.

Projektom pomoći narazvijenim opštinama grad Beograd je u prethodnom periodu pomogao, između ostalog, i izgradnju vrtića u mestu Osojane na Kosovu i Metohiji, rekonstrukciju fiskulturne sale u Osnovnoj školi „Đorđe Kožbuh" u selu Torak, u opštini Žitište, rekonstrukciju pijace u naselju Vladimirovci u opštini Alibunar, izgradnju vodovodne mreže u varošici Pecka i lokalni put Bogdanić-Jalovik u opštini Osečina, kao i izgradnju mosta u opštini Bela Palanka.

lukic-nikolic-djilas
Lukić, Nikolić i Đilas
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: