Skip to content

Oštra Èuka 2012.
Prvog maja 2012. godine PD „Oštra Èuka“ je organizovalo akciju pod nazivom „Oštra Èuka 2012“ koja se sastojala od tri staze. Akcija je bila uspešna. Na akciji je uèestvovalo 70 planinara iz pet planinarskih društava. Na akciji je uèestvovalo i tridesetak osnovaca iz OŠ „Ljuba Nešiæ“ iz Zajeèara i manji broj osnovaca iz OŠ „Mitropolit Mihailo“ iz Sokobanje.

ostra_2.jpg

ostra_8.jpg

ostra_1.jpg

Uspon teškom stazom je trajao 4 i po sata a srednjom oko 3. Svi smo bili malo umorni od vruæine ali smo bili zadovoljni prizorom na vrhu gde nas je doèekao fantastièan pogled i zastava koja je lepršala na vetru. Pored zastave, na vrhu nas je doèekao i peèat Oštre Èuke.

ostra_3.jpg

ostra_5.jpg

Nakon sat vremena zadržavanja na vrhu, spustili smo se u podnožje gde nam je preduzeæe za lekovito bilje ADONIS obezbedilo ukusan èaj od brusnice i aronije. Za èaj su se potrudile Milica i Snežana kojima se posebno zahvaljujemo!

ostra_6.jpg

Povratak je brže trajao, veæina nas se spustila do Ozrenske peæine i do vodopada „Ripaljka“ gde se završilo naše putovanje.

ostra_7.jpg

Zahvalio bih se svim društvima koja su uèestvovala u akciji: PSD „Ljuba Nešiæ“ Zajeèar „Brðanka“ Aleksinac, PSD, PSD „Ljukten“ Trstenik i naravno uèenicima OŠ „Ðura Jakšiæ“ koji su došli u najveæem broju! Hvala vam svima i vidimo se ponovo u još veæem broju!!!


Mladen Antiæ, PD "Oštra èuka"
Komentari (2)Add Comment
U zdravom telu zdrav i duh
napisao Dusica Pavlovic , 03, May, 2012
Bravo Mladane. Mozda ne veliki broj ali jos ima ljudi koji znaju lepotu ovakvog nacina zivota umesto uz razanj i gajbu.
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +2
...
napisao Gorky , 03, May, 2012
Jos samo da zastavu sa pentagramom zameni sa pravom srpskom zastavom...
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +1

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy