Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konak Nataly
Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Vila Fantazija
Apartmani Fantazija
Pansion Sunny
Apartmani doktor Gaše
Apartmani Banjica
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 14 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas586
mod_vvisit_counterJuče2436
mod_vvisit_counterOve nedelje3022
mod_vvisit_counterOvog meseca32881
Održana sednica Upravnog odbora Specijalne bolnice „Banjica“ u Sokobanji Ĺ tampaj
Otvarajući Sednicu Primarijus dr TOMISLAV MALIŠIĆ, Predsednik Upravnog odbora pohvalno se izrazio o radu i postignutim rezultatima u godini, koja je kako u privredi, tako i u turizmu bila izuzetno teška. Međutim, bez obzira na sve teškoće, Specijalna bolnica „BANjICA“ je ostvarila mnogo bolje rezultate u 2011. nego u 2010. godini. Tokom godine posebno u sezonskim mesecima, kapaciteti su bili više nego puni.

Posebno je karakteristično, da je i jesenji period bio popunjen i to isključivo penzionersom populacijom.

Posebno treba istaći, da je, po osnovu programa odobrenim i finansiranim od strane Ministarstva za rad i socijalna pitanja, pravo na besplatan odmor, oporavak i lečenje u objektima „BANjICE“ u Sokobanji dobilo preko 100 članova SUBNOR-a, a uz samofinansiranje ukupan broj je bio oko 140 osoba. Planira se da će ovih korisnika biti više u narednom periodu.

Penzionerske organizacije, kao i privatni posrednici su omogućili dolazak nekoliko stotina penzionera, koji uglavnom koriste usluge lečenja. Ovde se radi o samofinansirajućim penzionerima, koji zahvaljujući ugovoru sa RF PIO, plaćaju svoj boravak na 8 mesečnih rata, putem administrativne zabrane.

Deca na rekreativnoj nastavi su činila glavninu gostiju i ostvarila značajan broj noćenja u oktobru i prvoj polovini novembra meseca.

Zaključak Direktora PREDRAGA STOJANOVIĆA u datom i veoma iscrpnom izveštaju, sa zadovoljstvom govori, da su se planirani ciljevi gotovo kod svake kategorije korisnika ispunili.
PROGRAM RAZVOJA SPECIJALNE BOLNICE „BANjICA“ ZA 2012. GODINU


Zaključak na razradi i programu rada u 2012. godine, ambiciozan je. Međutim, na žalost, glavni ograničavajući faktor je i dalje prisutan: ekonomska kriza, dalje propadanje privrede, nestabilna ekonomska situacija, niska platežna moć stanovništva…biće uslovi za veliku borbu u ostvarivanju zacrtanih projekata i rada ustanove.

Aktivnosti u prodaji najjednostavnije je posmatrati kroz elemente marketing miksa:
  • turistički proizvod – izbor kanala prodaje
  • politika cena i
  • propaganda

Ovde, treba posebno istaći TURISTIČKI PROIZVOD, koji je kompleksan i deo je integralnog turističkog proizvoda Sokobanje. Sokobanja je ove godine unapredila svoju turističku ponudu u toku letnjih meseci, izgradnjom akva parka. Banjica će pokušati da u najvećoj meri koristi ove objekte i da svoj rad prilagodi i korišćenju ovih mogućnosti.

Za život i rad Specijalne bolnice „BANjICA“ i dalje ostaju prioriteti: Rekreativna nastava i Zdravstveni turizam (organizovane grupe radnika, penzioneri, borci i ratni vojni invalidi i individualni gosti.


ČLAN UPRAVNOG ODBORA
Svetomir Atanacković
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: