Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 10 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas416
mod_vvisit_counterJuce921
mod_vvisit_counterOve nedelje2128
mod_vvisit_counterOvog meseca19507
Održana sednica Upravnog odbora Specijalne bolnice „Banjica“ u Sokobanji
Otvarajuæi Sednicu Primarijus dr TOMISLAV MALIŠIÆ, Predsednik Upravnog odbora pohvalno se izrazio o radu i postignutim rezultatima u godini, koja je kako u privredi, tako i u turizmu bila izuzetno teška. Meðutim, bez obzira na sve teškoæe, Specijalna bolnica „BANjICA“ je ostvarila mnogo bolje rezultate u 2011. nego u 2010. godini. Tokom godine posebno u sezonskim mesecima, kapaciteti su bili više nego puni.

Posebno je karakteristièno, da je i jesenji period bio popunjen i to iskljuèivo penzionersom populacijom.

Posebno treba istaæi, da je, po osnovu programa odobrenim i finansiranim od strane Ministarstva za rad i socijalna pitanja, pravo na besplatan odmor, oporavak i leèenje u objektima „BANjICE“ u Sokobanji dobilo preko 100 èlanova SUBNOR-a, a uz samofinansiranje ukupan broj je bio oko 140 osoba. Planira se da æe ovih korisnika biti više u narednom periodu.

Penzionerske organizacije, kao i privatni posrednici su omoguæili dolazak nekoliko stotina penzionera, koji uglavnom koriste usluge leèenja. Ovde se radi o samofinansirajuæim penzionerima, koji zahvaljujuæi ugovoru sa RF PIO, plaæaju svoj boravak na 8 meseènih rata, putem administrativne zabrane.

Deca na rekreativnoj nastavi su èinila glavninu gostiju i ostvarila znaèajan broj noæenja u oktobru i prvoj polovini novembra meseca.

Zakljuèak Direktora PREDRAGA STOJANOVIÆA u datom i veoma iscrpnom izveštaju, sa zadovoljstvom govori, da su se planirani ciljevi gotovo kod svake kategorije korisnika ispunili.
PROGRAM RAZVOJA SPECIJALNE BOLNICE „BANjICA“ ZA 2012. GODINU


Zakljuèak na razradi i programu rada u 2012. godine, ambiciozan je. Meðutim, na žalost, glavni ogranièavajuæi faktor je i dalje prisutan: ekonomska kriza, dalje propadanje privrede, nestabilna ekonomska situacija, niska platežna moæ stanovništva…biæe uslovi za veliku borbu u ostvarivanju zacrtanih projekata i rada ustanove.

Aktivnosti u prodaji najjednostavnije je posmatrati kroz elemente marketing miksa:
  • turistièki proizvod – izbor kanala prodaje
  • politika cena i
  • propaganda

Ovde, treba posebno istaæi TURISTIÈKI PROIZVOD, koji je kompleksan i deo je integralnog turistièkog proizvoda Sokobanje. Sokobanja je ove godine unapredila svoju turistièku ponudu u toku letnjih meseci, izgradnjom akva parka. Banjica æe pokušati da u najveæoj meri koristi ove objekte i da svoj rad prilagodi i korišæenju ovih moguænosti.

Za život i rad Specijalne bolnice „BANjICA“ i dalje ostaju prioriteti: Rekreativna nastava i Zdravstveni turizam (organizovane grupe radnika, penzioneri, borci i ratni vojni invalidi i individualni gosti.


ÈLAN UPRAVNOG ODBORA
Svetomir Atanackoviæ
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: