Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Zone
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 17 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas885
mod_vvisit_counterJu?e1313
mod_vvisit_counterOve nedelje885
mod_vvisit_counterOvog meseca27376
Održana sednica Upravnog odbora Specijalne bolnice „Banjica“ u Sokobanji Ĺ tampaj
Otvarajući Sednicu Primarijus dr TOMISLAV MALIŠIĆ, Predsednik Upravnog odbora pohvalno se izrazio o radu i postignutim rezultatima u godini, koja je kako u privredi, tako i u turizmu bila izuzetno teška. Međutim, bez obzira na sve teškoće, Specijalna bolnica „BANjICA“ je ostvarila mnogo bolje rezultate u 2011. nego u 2010. godini. Tokom godine posebno u sezonskim mesecima, kapaciteti su bili više nego puni.

Posebno je karakteristično, da je i jesenji period bio popunjen i to isključivo penzionersom populacijom.

Posebno treba istaći, da je, po osnovu programa odobrenim i finansiranim od strane Ministarstva za rad i socijalna pitanja, pravo na besplatan odmor, oporavak i lečenje u objektima „BANjICE“ u Sokobanji dobilo preko 100 članova SUBNOR-a, a uz samofinansiranje ukupan broj je bio oko 140 osoba. Planira se da će ovih korisnika biti više u narednom periodu.

Penzionerske organizacije, kao i privatni posrednici su omogućili dolazak nekoliko stotina penzionera, koji uglavnom koriste usluge lečenja. Ovde se radi o samofinansirajućim penzionerima, koji zahvaljujući ugovoru sa RF PIO, plaćaju svoj boravak na 8 mesečnih rata, putem administrativne zabrane.

Deca na rekreativnoj nastavi su činila glavninu gostiju i ostvarila značajan broj noćenja u oktobru i prvoj polovini novembra meseca.

Zaključak Direktora PREDRAGA STOJANOVIĆA u datom i veoma iscrpnom izveštaju, sa zadovoljstvom govori, da su se planirani ciljevi gotovo kod svake kategorije korisnika ispunili.
PROGRAM RAZVOJA SPECIJALNE BOLNICE „BANjICA“ ZA 2012. GODINU


Zaključak na razradi i programu rada u 2012. godine, ambiciozan je. Međutim, na žalost, glavni ograničavajući faktor je i dalje prisutan: ekonomska kriza, dalje propadanje privrede, nestabilna ekonomska situacija, niska platežna moć stanovništva…biće uslovi za veliku borbu u ostvarivanju zacrtanih projekata i rada ustanove.

Aktivnosti u prodaji najjednostavnije je posmatrati kroz elemente marketing miksa:
  • turistički proizvod – izbor kanala prodaje
  • politika cena i
  • propaganda

Ovde, treba posebno istaći TURISTIČKI PROIZVOD, koji je kompleksan i deo je integralnog turističkog proizvoda Sokobanje. Sokobanja je ove godine unapredila svoju turističku ponudu u toku letnjih meseci, izgradnjom akva parka. Banjica će pokušati da u najvećoj meri koristi ove objekte i da svoj rad prilagodi i korišćenju ovih mogućnosti.

Za život i rad Specijalne bolnice „BANjICA“ i dalje ostaju prioriteti: Rekreativna nastava i Zdravstveni turizam (organizovane grupe radnika, penzioneri, borci i ratni vojni invalidi i individualni gosti.


ČLAN UPRAVNOG ODBORA
Svetomir Atanacković
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: