Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 15 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas410
mod_vvisit_counterJuce921
mod_vvisit_counterOve nedelje2122
mod_vvisit_counterOvog meseca19501
Svako selo igralište
U toku je izgradnja terena za veliki fudbal u selu Jošanica. Predsednik opštine Sokobanja Dimitrije Lukiæ posetio je u èetvrtak radnike koji uèestvuju u izgradnji. Lukiæ je rekao da su sredstva za izgradnju terena za veliki fudbal u selu Jošanica obezbedili u jednakom iznosu Mesna zajednica i opština Sokobanja. U okviru dugoroène strategije razvoja sporta u opštini Sokobanja ovih dana kreæe izgradnja igrališta za male sportove u selu Šarbanovac.

Sportski teren u Poružnici

U okviru akcije ''Svako selo igralište'' koju sprovodi SO Sokobanja juèe su predstavici lokalne samouprave posetili selo Nikolinac i otvorili teren za male sportove. Finansije je obezbedila Opština dok su meštani svojim radom dali doprinos ovoj akciji. Kako je rekao predsednik Opštine Sokobanja Dimtrije Lukiæ, otvaranje terena u selu Nikolinac predstavlja krunu jednog napora i primer drugim selima. Teren za male sportove je prvo igralište u selu, a kako je rekla uèiteljica Danijela Manojloviæ pre toga tu je bila obièna livada. Predsednik Mesne zajednice Vladica Nikoliæ nije krio zadovoljstvo i istakao je napore i dobru volju meštana koji su radili bez nadoknade. Kako smo saznali od meštana inicijativa za ovu akciju krenula je od zamenika predsednika Opštine Sokobanja Bobana Iliæa, koji je izrazio zahvalnost meštanima i rekao da æe biti još ovakvih projekata. Posle Nikolinca, Vrela i Poružnice, ovih dana poèinje izgradnja terena za male sportove u Šarbanovcu.

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: