Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stankoviæ u centru Sokobanje
Apartmani Lukic
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 èlan/a.
mod_vvisit_counterDanas1013
mod_vvisit_counterJu?e1371
mod_vvisit_counterOve nedelje5115
mod_vvisit_counterOvog meseca42471
Rtanjski maraton-Vrmdža 2012 Štampaj
gorskiU subotu, 14. aprila, sa poèetkom u 11 èasova, biæe održan „Rtanjski maraton-Vrmdža 2012“, u organizaciji biciklistièkog kluba „Gorski“ iz Sokobanje i MZ Vrmdža. „Rtanjski maraton-Vrmdža 2012“ obuhvataæe 3 maratona: Mali - 15 km, Srednji - 30 km i Veliki - 45 km. Trku æe obezbeðivati redarska služba, MUP Sokobanja i Hitna služba sa terenskim vozilom. Start/cilj maratona biæe ispred OŠ Mitropolit Mihajlo – Vrmdža. Ove godine Rtanjski maraton - Vrmdža 2012 raèunaæe se za Maraton ligu Srbije. Pored bodova koji æe se osvajati, obezbeðene su i medalje, pehari pobednicima i novèane nagrade za prva tri mesta u apsolutnom plasmanu svih maratona. Biæe obezbeðene i specijalne nagrade namenjene OŠ Mitropolit Mihailo - Vrmdža, koja broji 15 uèenika od 1. do 4. razreda osnovne škole. Posle zvaniènog dela trke i ceremonije dodela nagrada, MZ Vrmdža prirediæe ruèak i prodajnu izložbu domaæih proizvoda, hrane i piæa, koji su autentièni za ovaj lokalitet. U planu je i organizacija Bukovièkog maratona za 2013- u i Devièkog maratona za 2014-u godinu. Za 2015-u god. planirano je da se objedine ovi maratoni jednim Velikim sokobanjskim maratonom èime bi se zaokružila Maraton liga Sokobanje.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair
Apartmani Bajiæ
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najèešæe interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: