Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stankoviæ u centru Sokobanje
Apartmani Lukic
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 èlan/a.
mod_vvisit_counterDanas1018
mod_vvisit_counterJu?e1371
mod_vvisit_counterOve nedelje5120
mod_vvisit_counterOvog meseca42476
Tadiæ na izboru najlepšeg uskršnjeg jajeta Štampaj
Tradicionalna organizacija izbora najlepšeg uskršnjeg jajeta u organizaciji Foruma žena Demokratske Stranke Sokobanja, bièe održana u subotu, 14. aprila od 10 do 12h ispred restorana "Amam". Ovo je deseta, jubilarna organizacija izbora najlepšeg uskršnjeg jajeta, i ove godine umesto 4 nagrade, za decu je pripremljeno 10 nagrada, a ove godine izbor je obogaæen i novim idejama. Biæe organizovana radionica oslikavanja uskršnjih jaja na licu mesta, a deci æe biti obezbedjene boje i neofarbana uskršnja jaja, a novina je i to da æe biti organizovana i izlošba slika. Deca koja vole da crtaju i slikaju mogu da donesu svoje radove, tako da æe i ovi radovi biti nagradjeni, kaže predsednica Foruma žena Demokratske stranke Sokobanja, Sanja Kneževiæ. Ona je pozvala decu da dodju i uèestvuju na izboru. U okviru posete Sokobanji, gost manifestacije æe biti predsednik DS-a, Boris Tadiæ. On æe posetiti štand i podeliti nagrade.

Narodni poslanik Dejan Nikoliæ najavio je posetu Sokobanji predsednika Demokratske stranke Borisa Tadiæa. Planirano je da u subotu Tadiæ poseti preduzeæe Adonis gde æe razgovarati sa sokobanjskim preduzetnicima, da bi nakon toga u 11 i 40 došao u centar, gde æe sve do 13 èasova razgovarati sa graðanima. Dejan Nikoliæ je istakao da je poruka ove posete da Sokobanja, ako želi napred, mora da ima podršku velikih gradova te se u tom smeru kreæu razgovori koji su u toku sa gradonaèelnikom Beograda Draganom Ðilasom i predsednikom pokrajinske vlade Bojanom Pajtiæem.

tadic u sokobanji
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair
Apartmani Bajiæ
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najèešæe interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: