Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Zone
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 16 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas880
mod_vvisit_counterJu?e1313
mod_vvisit_counterOve nedelje880
mod_vvisit_counterOvog meseca27371
Tadić na izboru najlepšeg uskršnjeg jajeta Ĺ tampaj
Tradicionalna organizacija izbora najlepšeg uskršnjeg jajeta u organizaciji Foruma žena Demokratske Stranke Sokobanja, biče održana u subotu, 14. aprila od 10 do 12h ispred restorana "Amam". Ovo je deseta, jubilarna organizacija izbora najlepšeg uskršnjeg jajeta, i ove godine umesto 4 nagrade, za decu je pripremljeno 10 nagrada, a ove godine izbor je obogaćen i novim idejama. Biće organizovana radionica oslikavanja uskršnjih jaja na licu mesta, a deci će biti obezbedjene boje i neofarbana uskršnja jaja, a novina je i to da će biti organizovana i izlošba slika. Deca koja vole da crtaju i slikaju mogu da donesu svoje radove, tako da će i ovi radovi biti nagradjeni, kaže predsednica Foruma žena Demokratske stranke Sokobanja, Sanja Knežević. Ona je pozvala decu da dodju i učestvuju na izboru. U okviru posete Sokobanji, gost manifestacije će biti predsednik DS-a, Boris Tadić. On će posetiti štand i podeliti nagrade.

Narodni poslanik Dejan Nikolić najavio je posetu Sokobanji predsednika Demokratske stranke Borisa Tadića. Planirano je da u subotu Tadić poseti preduzeće Adonis gde će razgovarati sa sokobanjskim preduzetnicima, da bi nakon toga u 11 i 40 došao u centar, gde će sve do 13 časova razgovarati sa građanima. Dejan Nikolić je istakao da je poruka ove posete da Sokobanja, ako želi napred, mora da ima podršku velikih gradova te se u tom smeru kreću razgovori koji su u toku sa gradonačelnikom Beograda Draganom Đilasom i predsednikom pokrajinske vlade Bojanom Pajtićem.

tadic u sokobanji
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: