Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 15 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas413
mod_vvisit_counterJuce921
mod_vvisit_counterOve nedelje2125
mod_vvisit_counterOvog meseca19504
Tadiæ na izboru najlepšeg uskršnjeg jajeta
Tradicionalna organizacija izbora najlepšeg uskršnjeg jajeta u organizaciji Foruma žena Demokratske Stranke Sokobanja, bièe održana u subotu, 14. aprila od 10 do 12h ispred restorana "Amam". Ovo je deseta, jubilarna organizacija izbora najlepšeg uskršnjeg jajeta, i ove godine umesto 4 nagrade, za decu je pripremljeno 10 nagrada, a ove godine izbor je obogaæen i novim idejama. Biæe organizovana radionica oslikavanja uskršnjih jaja na licu mesta, a deci æe biti obezbedjene boje i neofarbana uskršnja jaja, a novina je i to da æe biti organizovana i izlošba slika. Deca koja vole da crtaju i slikaju mogu da donesu svoje radove, tako da æe i ovi radovi biti nagradjeni, kaže predsednica Foruma žena Demokratske stranke Sokobanja, Sanja Kneževiæ. Ona je pozvala decu da dodju i uèestvuju na izboru. U okviru posete Sokobanji, gost manifestacije æe biti predsednik DS-a, Boris Tadiæ. On æe posetiti štand i podeliti nagrade.

Narodni poslanik Dejan Nikoliæ najavio je posetu Sokobanji predsednika Demokratske stranke Borisa Tadiæa. Planirano je da u subotu Tadiæ poseti preduzeæe Adonis gde æe razgovarati sa sokobanjskim preduzetnicima, da bi nakon toga u 11 i 40 došao u centar, gde æe sve do 13 èasova razgovarati sa graðanima. Dejan Nikoliæ je istakao da je poruka ove posete da Sokobanja, ako želi napred, mora da ima podršku velikih gradova te se u tom smeru kreæu razgovori koji su u toku sa gradonaèelnikom Beograda Draganom Ðilasom i predsednikom pokrajinske vlade Bojanom Pajtiæem.

tadic u sokobanji
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: