Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Zone
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 17 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas888
mod_vvisit_counterJu?e1313
mod_vvisit_counterOve nedelje888
mod_vvisit_counterOvog meseca27379
Panel diskusija Ĺ tampaj
Panel diskusija "Značaj poslovnih inkubatora, klastera, industrijskih zona i parkova za razvoj domaće privrede"


Opština Sokobanja u saradnji sa Privrednom komorom Beograd, Nacionalnom agencijom za regionalni razvoj (NARR), Institutom za teritorijalni ekonomski razvoj (InTER) i Udruženjem ''Klub prvih žena'', poziva sve zainteresovane da uzmu učešća u panel diskusiji "Značaj poslovnih inkubatora, klastera, industrijskih zona i parkova za razvoj domaće privrede. Panel diskusija će biti održana u sredu, 18. aprila 2012. godine, u Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša br. 12, u 11:00 časova, sala na VI spratu. Rok za prijavu učesnika je 17.04.2012. godine .Razvoj privrede i povećanje tržišne konkurentnosti nameće potrebu podizanja kapaciteta postojećih i novo-osnovanih privrednih subjekata, kao i stvaranje ambijenta za privlačenje stranih direktnih investicija. U tom cilju postoji neophodnost razvoja i transformacije poslovne infrastrukture, koja podrazumeva poslovne inkubatore, klastere i industrijske zone i parkove.

Tim povodom biće održan okrugli sto, u sredu, 18. aprila 2012. godine, u Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša br. 12, u 11:00 časova, sala na VI spratu, koji nosi naziv: ''ZNAČAJ POSLOVNIH INKUBATORA, KLASTERA, INDUSTRIJSKIH ZONA I PARKOVA ZA RAZVOJ DOMAĆE PRIVREDE - Idemo li u korak sa zemljama EU i zemljama u regionu?'' Organizatori okruglog stola: Privredna komora Beograda, Nacionalna agencija za regionalni razvoj (NARR), Institut za teritorijalni ekonomski razvoj (InTER) i Udruženje ''Klub prvih žena''.

Rok za prijavu je utorak, 17.04.2012. godine. Prijava učešća je bez kotizacije. Iz jedne firme može biti prijavljeno više učesnika. Za više informacija, kontakt osoba: Sandra Milenković, tel 011/ 3616 328, mob. 064/ 8760 213. Popunjenu prijavu možete poslati na e mail adresu: sandram@kombeg.org.rs


 

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: