Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konak Nataly
Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Vila Fantazija
Apartmani Fantazija
Pansion Sunny
Apartmani doktor Gaše
Apartmani Banjica
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 20 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas557
mod_vvisit_counterJuče2436
mod_vvisit_counterOve nedelje2993
mod_vvisit_counterOvog meseca32852
Panel diskusija Ĺ tampaj
Panel diskusija "Značaj poslovnih inkubatora, klastera, industrijskih zona i parkova za razvoj domaće privrede"


Opština Sokobanja u saradnji sa Privrednom komorom Beograd, Nacionalnom agencijom za regionalni razvoj (NARR), Institutom za teritorijalni ekonomski razvoj (InTER) i Udruženjem ''Klub prvih žena'', poziva sve zainteresovane da uzmu učešća u panel diskusiji "Značaj poslovnih inkubatora, klastera, industrijskih zona i parkova za razvoj domaće privrede. Panel diskusija će biti održana u sredu, 18. aprila 2012. godine, u Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša br. 12, u 11:00 časova, sala na VI spratu. Rok za prijavu učesnika je 17.04.2012. godine .Razvoj privrede i povećanje tržišne konkurentnosti nameće potrebu podizanja kapaciteta postojećih i novo-osnovanih privrednih subjekata, kao i stvaranje ambijenta za privlačenje stranih direktnih investicija. U tom cilju postoji neophodnost razvoja i transformacije poslovne infrastrukture, koja podrazumeva poslovne inkubatore, klastere i industrijske zone i parkove.

Tim povodom biće održan okrugli sto, u sredu, 18. aprila 2012. godine, u Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša br. 12, u 11:00 časova, sala na VI spratu, koji nosi naziv: ''ZNAČAJ POSLOVNIH INKUBATORA, KLASTERA, INDUSTRIJSKIH ZONA I PARKOVA ZA RAZVOJ DOMAĆE PRIVREDE - Idemo li u korak sa zemljama EU i zemljama u regionu?'' Organizatori okruglog stola: Privredna komora Beograda, Nacionalna agencija za regionalni razvoj (NARR), Institut za teritorijalni ekonomski razvoj (InTER) i Udruženje ''Klub prvih žena''.

Rok za prijavu je utorak, 17.04.2012. godine. Prijava učešća je bez kotizacije. Iz jedne firme može biti prijavljeno više učesnika. Za više informacija, kontakt osoba: Sandra Milenković, tel 011/ 3616 328, mob. 064/ 8760 213. Popunjenu prijavu možete poslati na e mail adresu: sandram@kombeg.org.rs


 

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: