Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 13 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas413
mod_vvisit_counterJuce921
mod_vvisit_counterOve nedelje2125
mod_vvisit_counterOvog meseca19504
Panel diskusija
Panel diskusija "Znaèaj poslovnih inkubatora, klastera, industrijskih zona i parkova za razvoj domaæe privrede"


Opština Sokobanja u saradnji sa Privrednom komorom Beograd, Nacionalnom agencijom za regionalni razvoj (NARR), Institutom za teritorijalni ekonomski razvoj (InTER) i Udruženjem ''Klub prvih žena'', poziva sve zainteresovane da uzmu uèešæa u panel diskusiji "Znaèaj poslovnih inkubatora, klastera, industrijskih zona i parkova za razvoj domaæe privrede. Panel diskusija æe biti održana u sredu, 18. aprila 2012. godine, u Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša br. 12, u 11:00 èasova, sala na VI spratu. Rok za prijavu uèesnika je 17.04.2012. godine .Razvoj privrede i poveæanje tržišne konkurentnosti nameæe potrebu podizanja kapaciteta postojeæih i novo-osnovanih privrednih subjekata, kao i stvaranje ambijenta za privlaèenje stranih direktnih investicija. U tom cilju postoji neophodnost razvoja i transformacije poslovne infrastrukture, koja podrazumeva poslovne inkubatore, klastere i industrijske zone i parkove.

Tim povodom biæe održan okrugli sto, u sredu, 18. aprila 2012. godine, u Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša br. 12, u 11:00 èasova, sala na VI spratu, koji nosi naziv: ''ZNAÈAJ POSLOVNIH INKUBATORA, KLASTERA, INDUSTRIJSKIH ZONA I PARKOVA ZA RAZVOJ DOMAÆE PRIVREDE - Idemo li u korak sa zemljama EU i zemljama u regionu?'' Organizatori okruglog stola: Privredna komora Beograda, Nacionalna agencija za regionalni razvoj (NARR), Institut za teritorijalni ekonomski razvoj (InTER) i Udruženje ''Klub prvih žena''.

Rok za prijavu je utorak, 17.04.2012. godine. Prijava uèešæa je bez kotizacije. Iz jedne firme može biti prijavljeno više uèesnika. Za više informacija, kontakt osoba: Sandra Milenkoviæ, tel 011/ 3616 328, mob. 064/ 8760 213. Popunjenu prijavu možete poslati na e mail adresu: sandram@kombeg.org.rs


 

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: