Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konak Nataly
Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Vila Fantazija
Apartmani Fantazija
Pansion Sunny
Apartmani doktor Gaše
Apartmani Banjica
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 18 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas562
mod_vvisit_counterJuče2436
mod_vvisit_counterOve nedelje2998
mod_vvisit_counterOvog meseca32857
Banjski turizam na prekretnici Ĺ tampaj

 Iako su prethodna tri Kongresa banja Srbije sa međunarodnim učešćem bila veoma  važna za dalji razvoj banjskog turizma u Srbiji, u smislu razmene iskustava sa kolegama iz Slovenije, Nemačke, Austrije, Bugarske i Rumunije, upoznavanja sa efektima privatizacije banja u tim zemljama i sa značajem standardizacije banjskih usluga, IV Kongres banja, koji se održava u Vrnjačkoj Banji 15. i 16. maja 2012. godine, imaće najsloženiji zadatak od svih dosadašnjih - da definiše sve medicinske i etno komponente kojima Srbija raspolaže, a koje se mogu ugraditi u održivi autentični srpski zdravstveni turizam. Po rečima Vladana Veškovića, sekretara Udruženja banja Srbije, “Na rešenju ovog zadatka angažovaće se vodeći domaći i inostrani eksperti iz oblasti balneologije i turizma. Svoje viđenje upotrebljivih i atraktivnih komponenti etno nasleđa predstaviće i lokalne turističke organizacije, kao najbolji poznavaoci prisutnog, a neiskorišćenog, turističkog potencijala u svojim sredinama. Pokretanjem ove inicijative, Udruženje banja Srbije čini početni korak u rešavanju osnovnog roblema koji opterećuje banjski turizam – a to je odsustvo jasne profilisanosti“.


Na IV Kongresu učestvovaće gosti iz Turske, Bugarske i Grčke,  a svoj dolazak najavili su i predstavnici banja iz Hrvatske. Zaključci IV Kongresa banja biće osnova za nastup predstavnika Udruženja banja Srbije na II Balkan Spa Samitu u Turskoj (4–7.10.2012) kada će biti predstavljen novi i atraktivni turistički proizvod na ovim prostorima – Banje Balkana, oko koga će se okupiti svi koji misle a je ovo budući turistički brend.

    


Udruženje banja Srbije
Serbian Spas Association
+ 381 36 611109, 611110
udruzenjebanja@gmail.com
www.serbianspas.org
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: