Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 14 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas411
mod_vvisit_counterJuce921
mod_vvisit_counterOve nedelje2123
mod_vvisit_counterOvog meseca19502
Banjski turizam na prekretnici

 Iako su prethodna tri Kongresa banja Srbije sa meðunarodnim uèešæem bila veoma  važna za dalji razvoj banjskog turizma u Srbiji, u smislu razmene iskustava sa kolegama iz Slovenije, Nemaèke, Austrije, Bugarske i Rumunije, upoznavanja sa efektima privatizacije banja u tim zemljama i sa znaèajem standardizacije banjskih usluga, IV Kongres banja, koji se održava u Vrnjaèkoj Banji 15. i 16. maja 2012. godine, imaæe najsloženiji zadatak od svih dosadašnjih - da definiše sve medicinske i etno komponente kojima Srbija raspolaže, a koje se mogu ugraditi u održivi autentièni srpski zdravstveni turizam. Po reèima Vladana Veškoviæa, sekretara Udruženja banja Srbije, “Na rešenju ovog zadatka angažovaæe se vodeæi domaæi i inostrani eksperti iz oblasti balneologije i turizma. Svoje viðenje upotrebljivih i atraktivnih komponenti etno nasleða predstaviæe i lokalne turistièke organizacije, kao najbolji poznavaoci prisutnog, a neiskorišæenog, turistièkog potencijala u svojim sredinama. Pokretanjem ove inicijative, Udruženje banja Srbije èini poèetni korak u rešavanju osnovnog roblema koji optereæuje banjski turizam – a to je odsustvo jasne profilisanosti“.


Na IV Kongresu uèestvovaæe gosti iz Turske, Bugarske i Grèke,  a svoj dolazak najavili su i predstavnici banja iz Hrvatske. Zakljuèci IV Kongresa banja biæe osnova za nastup predstavnika Udruženja banja Srbije na II Balkan Spa Samitu u Turskoj (4–7.10.2012) kada æe biti predstavljen novi i atraktivni turistièki proizvod na ovim prostorima – Banje Balkana, oko koga æe se okupiti svi koji misle a je ovo buduæi turistièki brend.

    


Udruženje banja Srbije
Serbian Spas Association
+ 381 36 611109, 611110
udruzenjebanja@gmail.com
www.serbianspas.org
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: