Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Zone
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 12 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas752
mod_vvisit_counterJu?e1127
mod_vvisit_counterOve nedelje1879
mod_vvisit_counterOvog meseca28370
Banjski turizam na prekretnici Ĺ tampaj

 Iako su prethodna tri Kongresa banja Srbije sa međunarodnim učešćem bila veoma  važna za dalji razvoj banjskog turizma u Srbiji, u smislu razmene iskustava sa kolegama iz Slovenije, Nemačke, Austrije, Bugarske i Rumunije, upoznavanja sa efektima privatizacije banja u tim zemljama i sa značajem standardizacije banjskih usluga, IV Kongres banja, koji se održava u Vrnjačkoj Banji 15. i 16. maja 2012. godine, imaće najsloženiji zadatak od svih dosadašnjih - da definiše sve medicinske i etno komponente kojima Srbija raspolaže, a koje se mogu ugraditi u održivi autentični srpski zdravstveni turizam. Po rečima Vladana Veškovića, sekretara Udruženja banja Srbije, “Na rešenju ovog zadatka angažovaće se vodeći domaći i inostrani eksperti iz oblasti balneologije i turizma. Svoje viđenje upotrebljivih i atraktivnih komponenti etno nasleđa predstaviće i lokalne turističke organizacije, kao najbolji poznavaoci prisutnog, a neiskorišćenog, turističkog potencijala u svojim sredinama. Pokretanjem ove inicijative, Udruženje banja Srbije čini početni korak u rešavanju osnovnog roblema koji opterećuje banjski turizam – a to je odsustvo jasne profilisanosti“.


Na IV Kongresu učestvovaće gosti iz Turske, Bugarske i Grčke,  a svoj dolazak najavili su i predstavnici banja iz Hrvatske. Zaključci IV Kongresa banja biće osnova za nastup predstavnika Udruženja banja Srbije na II Balkan Spa Samitu u Turskoj (4–7.10.2012) kada će biti predstavljen novi i atraktivni turistički proizvod na ovim prostorima – Banje Balkana, oko koga će se okupiti svi koji misle a je ovo budući turistički brend.

    


Udruženje banja Srbije
Serbian Spas Association
+ 381 36 611109, 611110
udruzenjebanja@gmail.com
www.serbianspas.org
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: