Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 14 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas411
mod_vvisit_counterJuce921
mod_vvisit_counterOve nedelje2123
mod_vvisit_counterOvog meseca19502
Rekonstrukcija puta Sokobanja-Knjaževac-Pirot
sokobanjski drum


Protokol o izradi projektne dokumentacije za rekonstrukciju puta Sokobanja – Knjaževac – Pirot, potpisan je 4. aprila u Zajeèaru.

Protokol su potpisali državni sekretar u Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja zadužen za NIP Milan Ðokiæ i direktor Regionalne agencije za razvoj Istoène Srbije (RARIS) Vladan Jeremiæem, saopštilo je ministarstvo.

Izrada potrebnog projekata biæe finasirana sredstvima Nacionalnog investicionog plana, što predstavlja pripremu i prvi korak u rekonstrukciji ovog putnog pravca u istoènoj Srbiji koji koriste stanovnici Sokobanje, Knjaževca i Pirota.

Pored toga, ovaj putni pravac se koristi i za dolazak turista na Staru planinu, koji stižu autoputem, a zatim preko Sokobanje i Knjaževca.

U 2012. godini u okviru Programa “Izrada projektno tehnièke i planske dokumentacije za regionalne projekte” Nacionalni investicioni plan æe finansirati izradu nepohodnih planskih dokumenata i glavnih projekata za pet regionalnih projekata.

Ovaj Program NIP realizuje u saradnji sa regionalnim razvojnim agencijama i lokalnim samoupravama, navodi se u saopštenju.

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: