Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 21 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas375
mod_vvisit_counterJu?e1565
mod_vvisit_counterOve nedelje375
mod_vvisit_counterOvog meseca35371
Projekat “Priroda i turizam - Sokobanja i Ripaljka” Ĺ tampaj
Planinarsko društvo “Oštra čuka” sprovodi projekat “Priroda i turizam - Sokobanja i Ripaljka”, uz podršku OTKS Sokobanja i Direkcije za urbanizam i izgradnju, Sokobanja, u okviru programa “Aktivne zajednice”, koji finansira BCIF (Balkanski fond za lokalne inicijative).Osnovni cilj BCIF-ovog programa Aktivnih zajednica je unapređenje i razvoj lokalnih zajednica u Srbiji putem finansijske pomoći inicijativama, koje pokazuju uključenost građana u rešavanje zajedničkih problema u zajednicama iz kojih dolaze, na najbolji način upotrebljavaju lokalne resurse i potencijale i promovišu saradnju sa različitim sektorima.
Cilj projekta je očuvanje i ekološko uređenje vodopada Ripaljke, njenog neposrednog okruženja i puta koji vodi do ovog lokaliteta, kroz turističku valorizaciju prostora sa namerom povećanja turističkog prometa.

Sve projektne aktivnosti se sprovode u skladu sa utvrđenim vremenskim odrednicama u planu aktivnosti. Formiran je projektni tim koji je zadužen za realizaciju projekta, organizovana je kancelarija u prostorijama OTKS Sokobanja, koja je i računarsku opremu stavila na raspolaganje članovima projektnog tima. Takođe se sprovode promotivne aktivnosti - informisanje javnosti putem web sajtova Društva i OTKS, Sokobanja i lokalnih elektronskih medija u Sokobanji (Radio Sokobanje i TV Soko). U aprilu mesecu planirano je održavanje edukativnih radionica gde bi se građani upoznali sa osnovnim principima zaštite životne sredine. Ako vremenski uslovi dozvole u narednom periodu kreće se i sa radom na terenu, a najveći broj aktivnosti odvijaće se u maju mesecu: uklanjanje divljih deponija i otpada, proširivanje i sređivanje staze, sadnja mladih stabala duž puta, izrada i postavljanje turističko-informativnih tabli, kanti za smece, kućica i hranilišta za ptice, mostića sa rukohvatima i gazišta preko reke Gradašnice. Sve aktivnosti su ugovorene sa izvođačima i zakazana njihova implementacija. Uređenje Ripaljke i postavljanje novog mostića biće obavljeno pre roka označenog u termin planu, konkretno još u aprilu, kako bi izletište bilo potpuno pripremljeno pre prvomajskih praznika kada se očekuje veliki broj turista.

Pozivamo sve zainteresovane građane, koji žele da učestvuju u realizaciji projekta kao volonteri, da se jave predsedniku PD „Oštra čuka“ Mladenu Antiću putem telefona na broj 064/92 029 09.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: