Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stankoviæ u centru Sokobanje
Apartmani Lukic
Apartmani doktor Gaše
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 èlan/a.
mod_vvisit_counterDanas86
mod_vvisit_counterJu?e1402
mod_vvisit_counterOve nedelje2817
mod_vvisit_counterOvog meseca40173
Gorski maraton na Rtnju Štampaj
Biciklistièki klub Gorski ove godine organizovaæe maraton na planini Rtanj.

 Sokobanju okružuju èetri velièanstvene planine: Ozren, Rtanj, Bukovik i Devica. 2011. godine obeležili smo stazu za planinski bicikizam na planini Ozren i organizovali Ozrenski maraton 2011. Ove godine obeležiæemo stazu na Rtnju i organizovati Rtanjski maraton - Vrmdža 2012. Ako Bog da zdravlja i sreæe, u planu je organizacija Bukovièkog maratona za  2013- u i Devièkog maratona za 2014- u godinu.  2015. godine planiramo da objedinimo ove maratone jednim Velikim sokobanjskim maratonom i time stavimo krunu Maraton lige Sokobanja.

Ove godine Rtanjski maraton - Vrmdža 2012 raèunaæe se za Maraton ligu Srbije što æe dodatno uvelièati takmièarski duh maratona. Pored bodova koji æe se osvajati, obezbediæemo medalje, pehare pobednicima i novèane nagrade za prva tri mesta u apsolutnom plasmanu svih maratona. Trudiæemo se da, pored ovih nagrada, obezbedimo i posebne nagrade takmièarima, ali i specijalne nagrade koje æemo nameniti OŠ Mitropolit Mihailo - Vrmdža, koja broji 15 uèenika od 1. do 4. razreda osnovne škole. Posle zvaniènog dela trke i ceremonije dodela nagrada, MZ Vrmdža prirediæe ruèak i prodajnu izložbu domaæih proizvoda, hrane i piæa, koji su autentièni za ovaj lokalitet. Na Startu i Cilju maratona MZ Vrmdža prirediæe i èajanku.

Voziæe se 3 maratona: Mali - 15 km, Srednji - 30 km (dva kruga) i Veliki - 45 km (3 kruga). Staza na Rtnju je potpuno autentièna, s obzirom da prolazi kroz predele planine Rtanj. Ona je i u takmièarskom i u rekreativnom smislu izuzetna. Biæe obeležena tablama, markerima i, privremeno, PVC trakama. Trku æe obezbeðivati redarska služba, MUP Sokobanja, Hitna služba sa terenskim vozilom...
Nadamo se da æemo Vam biti dobri domaæini i da æete poneti mnogo lepih utisaka.
DOBRO DOŠLI na RTANJSKI MARATON - VRMDŽA 2012 !
PS
Da bi se upoznali sa selom Vrmdža, domaæinima - MZ Vrmdža, i prirodom ovog kraja, možete pogledati emisiju iz serijala Stranac u Srbiji u trajanju od 39 minuta, koja æe se emitovati 6. aprila, u 20.00 èasova na RTS2, a koja æe se, izmeðu ostalog, i zbog maratona, emitovati u ovom terminu.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair
Apartmani Bajiæ
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najèešæe interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: