Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Zone
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 12 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas752
mod_vvisit_counterJu?e1127
mod_vvisit_counterOve nedelje1879
mod_vvisit_counterOvog meseca28370
Gorski maraton na Rtnju Ĺ tampaj
Biciklistički klub Gorski ove godine organizovaće maraton na planini Rtanj.

 Sokobanju okružuju četri veličanstvene planine: Ozren, Rtanj, Bukovik i Devica. 2011. godine obeležili smo stazu za planinski bicikizam na planini Ozren i organizovali Ozrenski maraton 2011. Ove godine obeležićemo stazu na Rtnju i organizovati Rtanjski maraton - Vrmdža 2012. Ako Bog da zdravlja i sreće, u planu je organizacija Bukovičkog maratona za  2013- u i Devičkog maratona za 2014- u godinu.  2015. godine planiramo da objedinimo ove maratone jednim Velikim sokobanjskim maratonom i time stavimo krunu Maraton lige Sokobanja.

Ove godine Rtanjski maraton - Vrmdža 2012 računaće se za Maraton ligu Srbije što će dodatno uveličati takmičarski duh maratona. Pored bodova koji će se osvajati, obezbedićemo medalje, pehare pobednicima i novčane nagrade za prva tri mesta u apsolutnom plasmanu svih maratona. Trudićemo se da, pored ovih nagrada, obezbedimo i posebne nagrade takmičarima, ali i specijalne nagrade koje ćemo nameniti OŠ Mitropolit Mihailo - Vrmdža, koja broji 15 učenika od 1. do 4. razreda osnovne škole. Posle zvaničnog dela trke i ceremonije dodela nagrada, MZ Vrmdža prirediće ručak i prodajnu izložbu domaćih proizvoda, hrane i pića, koji su autentični za ovaj lokalitet. Na Startu i Cilju maratona MZ Vrmdža prirediće i čajanku.

Voziće se 3 maratona: Mali - 15 km, Srednji - 30 km (dva kruga) i Veliki - 45 km (3 kruga). Staza na Rtnju je potpuno autentična, s obzirom da prolazi kroz predele planine Rtanj. Ona je i u takmičarskom i u rekreativnom smislu izuzetna. Biće obeležena tablama, markerima i, privremeno, PVC trakama. Trku će obezbeđivati redarska služba, MUP Sokobanja, Hitna služba sa terenskim vozilom...
Nadamo se da ćemo Vam biti dobri domaćini i da ćete poneti mnogo lepih utisaka.
DOBRO DOŠLI na RTANJSKI MARATON - VRMDŽA 2012 !
PS
Da bi se upoznali sa selom Vrmdža, domaćinima - MZ Vrmdža, i prirodom ovog kraja, možete pogledati emisiju iz serijala Stranac u Srbiji u trajanju od 39 minuta, koja će se emitovati 6. aprila, u 20.00 časova na RTS2, a koja će se, između ostalog, i zbog maratona, emitovati u ovom terminu.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: