Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 29 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas465
mod_vvisit_counterJu?e1518
mod_vvisit_counterOve nedelje12371
mod_vvisit_counterOvog meseca33896
Nasupajuće sajamske promocije SB "Sokobanja" Ĺ tampaj

Specijalna bolnica ''Sokobanja'' krajem ovog meseca promovisaće svoju ponudu - medicinske usluge u oblasti prevencije, lečenja i rehabilitacije, kao i specijalne programe - na dva medjunarodna sajma turizma. Prvi će biti Sajam u Moskvi (Rusija), koji se održava od 21. do 24.marta, a zatim Sajam u Nišu, od 28. do 30.marta.

Promocija na Medjunarodnom sajmu turizma u Moskvi posebno je značajna imajući u vidu podatak da iz godine u godinu raste broj ruskih državljana koji u Specijalnu bolnicu ''Sokobanja'' dolaze radi lečenja i rehabilitacije, ali i radi odmora i rekreacije.

Inače, na ovogodišnjem 34. Medjunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji je pod sloganom "Put oko sveta za četiri dana" održan od 23. do 26.februara, Specijalna bolnica ''Sokobanja'' nastupila je na jedinstvenom štandu predstavnika sokobanjske turističke privrede, koji je organizovala opština Sokobanja u cilju predstavljanja noviteta u turističkoj ponudi za sezonu 2012. Iako štand nije imao poziciju ''na udaru'' posetilaca Sajma, zapaženo je veliko interesovanje za Sokobanju kao destinaciju i posebno za zdravstveni turizam, čiji je nosilac, svakako, Specijalna bolnica ''Sokobanja''.

Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja saopštilo je da je Sajam turizma u Beogradu posetilo oko 70.000 ljudi, što je za sedam odsto više nego prošle godine, a predstavilo se rekordnih 1.000 izlagača iz 46 zemalja sveta. Partner sajma bila je TO Turske, a po prvi put na Sajmu su svoje štandove imali i Nemačka, Izrael i Češka.


SB Sokobanja
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

Prijavljivanje







Zaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: