Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 14 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas412
mod_vvisit_counterJuce921
mod_vvisit_counterOve nedelje2124
mod_vvisit_counterOvog meseca19503
Nasupajuæe sajamske promocije SB "Sokobanja"

Specijalna bolnica ''Sokobanja'' krajem ovog meseca promovisaæe svoju ponudu - medicinske usluge u oblasti prevencije, leèenja i rehabilitacije, kao i specijalne programe - na dva medjunarodna sajma turizma. Prvi æe biti Sajam u Moskvi (Rusija), koji se održava od 21. do 24.marta, a zatim Sajam u Nišu, od 28. do 30.marta.

Promocija na Medjunarodnom sajmu turizma u Moskvi posebno je znaèajna imajuæi u vidu podatak da iz godine u godinu raste broj ruskih državljana koji u Specijalnu bolnicu ''Sokobanja'' dolaze radi leèenja i rehabilitacije, ali i radi odmora i rekreacije.

Inaèe, na ovogodišnjem 34. Medjunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji je pod sloganom "Put oko sveta za èetiri dana" održan od 23. do 26.februara, Specijalna bolnica ''Sokobanja'' nastupila je na jedinstvenom štandu predstavnika sokobanjske turistièke privrede, koji je organizovala opština Sokobanja u cilju predstavljanja noviteta u turistièkoj ponudi za sezonu 2012. Iako štand nije imao poziciju ''na udaru'' posetilaca Sajma, zapaženo je veliko interesovanje za Sokobanju kao destinaciju i posebno za zdravstveni turizam, èiji je nosilac, svakako, Specijalna bolnica ''Sokobanja''.

Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja saopštilo je da je Sajam turizma u Beogradu posetilo oko 70.000 ljudi, što je za sedam odsto više nego prošle godine, a predstavilo se rekordnih 1.000 izlagaèa iz 46 zemalja sveta. Partner sajma bila je TO Turske, a po prvi put na Sajmu su svoje štandove imali i Nemaèka, Izrael i Èeška.


SB Sokobanja
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: