Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 15 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas413
mod_vvisit_counterJuce921
mod_vvisit_counterOve nedelje2125
mod_vvisit_counterOvog meseca19504
Javni uvid u Nacrt Lokalnog energetskog plana
Javni uvid u Nacrt Lokalnog energetskog plana opštine Sokobanja 2011-2021

Opština Sokobanja


Javni uvid u Nacrt Lokalnog energetskog plana opštine Sokobanja 2011-2021 održaæe se od 09.03.2012. do 24.03.2012. godine, svakog radnog dana u vremenskom periodu od 7 do 15 èasova. Nacrt Lokalnog energetskog plana opštine Sokobanja biæe izložen u kancelariji broj 20 Opštinske uprave opštine Sokobanja i na sajtu opštine Sokobanja na sledeæem LINKU. Informacije o planu pružaæe službeno lice organa uprave prisutno na mestu javnog uvida.

U toku trajanja javnog uvida zainteresovana pravna i fizièka lica mogu dostaviti primedbe u pisanoj formi zakljuèno sa 24.03.2012. godine.

Lokalni energetski plan opštine Sokobanja 2011-2021, omoguæava poèetak primene aktivnosti koje su èlanovi tima za izradu ovog plana prepoznali kao kljuène u postizanju ciljeva i specifiènih ciljeva odreðenih u zajednièkom radu sa zainteresovanim stranama. Ovaj plan pruža informacije o moguæoj proizvodnji i potrošnji energije na teritoriji opštine na osnovu prethodno dostupnih podataka i namenski prikupljenih podataka. U planu su takoðe predstavljeni i moguæi pravci za razmišljanje o održivosti trenutne prakse, uoèena je nedovoljna pokrivenost nekim podacima i predloženo je dodatno prikupljanje nekih podataka. Uporedni podaci o naèinima na koje se sliène energetske usluge obavljaju u drugim gradovima i državama su deo ovog plana sa namerom da nam pruže orijentaciju u našem putu ka ostvarenju vizije. Sprovoðenje predloženih aktivnosti treba da dovede do ispunjenja vizije o izgledu energetskog sektora i energetskih usluga koje se pružaju graðanima i gostima Sokobanje pre svega. Pitanje grejanja domaæinstava, zdravstvenih i turistièkih objekata kao i obrazovnih ustanova je jedno od najbitnijih pitanja u energetskom sektoru u èijim rešavanju lokalna samouprava želi da uèestvuje. Negativne ekološke i ekonomske posledice sadašnje prakse prete da ugroze razvoj turistièkih potencijala opštine i utièu na skraæenje turistièke sezone. Opština ima potencijale koji se mogu iskoristiti za rešavanje ovog pitanja na zadovoljavajui naèin.Potrebno je angažovati sve raspoložive resurse kako bi se obezbedile opcije za održivo grejanje.Okvir za praæenje i vrednovanje rezultata postignutih u sprovoðenju ovog plana je od kljuène važnosti buduæi da ovaj plan oznaèava tek poèetak sistematskog uoblièavanja naèina pružanja energetskih usluga u Sokobanji.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: