Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stankoviæ u centru Sokobanje
Apartmani Lukic
Apartmani doktor Gaše
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 èlan/a.
mod_vvisit_counterDanas86
mod_vvisit_counterJu?e1402
mod_vvisit_counterOve nedelje2817
mod_vvisit_counterOvog meseca40173
Javni uvid u Nacrt Lokalnog energetskog plana Štampaj
Javni uvid u Nacrt Lokalnog energetskog plana opštine Sokobanja 2011-2021

Opština Sokobanja


Javni uvid u Nacrt Lokalnog energetskog plana opštine Sokobanja 2011-2021 održaæe se od 09.03.2012. do 24.03.2012. godine, svakog radnog dana u vremenskom periodu od 7 do 15 èasova. Nacrt Lokalnog energetskog plana opštine Sokobanja biæe izložen u kancelariji broj 20 Opštinske uprave opštine Sokobanja i na sajtu opštine Sokobanja na sledeæem LINKU. Informacije o planu pružaæe službeno lice organa uprave prisutno na mestu javnog uvida.

U toku trajanja javnog uvida zainteresovana pravna i fizièka lica mogu dostaviti primedbe u pisanoj formi zakljuèno sa 24.03.2012. godine.

Lokalni energetski plan opštine Sokobanja 2011-2021, omoguæava poèetak primene aktivnosti koje su èlanovi tima za izradu ovog plana prepoznali kao kljuène u postizanju ciljeva i specifiènih ciljeva odreðenih u zajednièkom radu sa zainteresovanim stranama. Ovaj plan pruža informacije o moguæoj proizvodnji i potrošnji energije na teritoriji opštine na osnovu prethodno dostupnih podataka i namenski prikupljenih podataka. U planu su takoðe predstavljeni i moguæi pravci za razmišljanje o održivosti trenutne prakse, uoèena je nedovoljna pokrivenost nekim podacima i predloženo je dodatno prikupljanje nekih podataka. Uporedni podaci o naèinima na koje se sliène energetske usluge obavljaju u drugim gradovima i državama su deo ovog plana sa namerom da nam pruže orijentaciju u našem putu ka ostvarenju vizije. Sprovoðenje predloženih aktivnosti treba da dovede do ispunjenja vizije o izgledu energetskog sektora i energetskih usluga koje se pružaju graðanima i gostima Sokobanje pre svega. Pitanje grejanja domaæinstava, zdravstvenih i turistièkih objekata kao i obrazovnih ustanova je jedno od najbitnijih pitanja u energetskom sektoru u èijim rešavanju lokalna samouprava želi da uèestvuje. Negativne ekološke i ekonomske posledice sadašnje prakse prete da ugroze razvoj turistièkih potencijala opštine i utièu na skraæenje turistièke sezone. Opština ima potencijale koji se mogu iskoristiti za rešavanje ovog pitanja na zadovoljavajui naèin.Potrebno je angažovati sve raspoložive resurse kako bi se obezbedile opcije za održivo grejanje.Okvir za praæenje i vrednovanje rezultata postignutih u sprovoðenju ovog plana je od kljuène važnosti buduæi da ovaj plan oznaèava tek poèetak sistematskog uoblièavanja naèina pružanja energetskih usluga u Sokobanji.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair
Apartmani Bajiæ
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najèešæe interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: