Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Zone
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 12 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas753
mod_vvisit_counterJu?e1127
mod_vvisit_counterOve nedelje1880
mod_vvisit_counterOvog meseca28371
Javni uvid u Nacrt Lokalnog energetskog plana Ĺ tampaj
Javni uvid u Nacrt Lokalnog energetskog plana opštine Sokobanja 2011-2021

Opština Sokobanja


Javni uvid u Nacrt Lokalnog energetskog plana opštine Sokobanja 2011-2021 održaće se od 09.03.2012. do 24.03.2012. godine, svakog radnog dana u vremenskom periodu od 7 do 15 časova. Nacrt Lokalnog energetskog plana opštine Sokobanja biće izložen u kancelariji broj 20 Opštinske uprave opštine Sokobanja i na sajtu opštine Sokobanja na sledećem LINKU. Informacije o planu pružaće službeno lice organa uprave prisutno na mestu javnog uvida.

U toku trajanja javnog uvida zainteresovana pravna i fizička lica mogu dostaviti primedbe u pisanoj formi zaključno sa 24.03.2012. godine.

Lokalni energetski plan opštine Sokobanja 2011-2021, omogućava početak primene aktivnosti koje su članovi tima za izradu ovog plana prepoznali kao ključne u postizanju ciljeva i specifičnih ciljeva određenih u zajedničkom radu sa zainteresovanim stranama. Ovaj plan pruža informacije o mogućoj proizvodnji i potrošnji energije na teritoriji opštine na osnovu prethodno dostupnih podataka i namenski prikupljenih podataka. U planu su takođe predstavljeni i mogući pravci za razmišljanje o održivosti trenutne prakse, uočena je nedovoljna pokrivenost nekim podacima i predloženo je dodatno prikupljanje nekih podataka. Uporedni podaci o načinima na koje se slične energetske usluge obavljaju u drugim gradovima i državama su deo ovog plana sa namerom da nam pruže orijentaciju u našem putu ka ostvarenju vizije. Sprovođenje predloženih aktivnosti treba da dovede do ispunjenja vizije o izgledu energetskog sektora i energetskih usluga koje se pružaju građanima i gostima Sokobanje pre svega. Pitanje grejanja domaćinstava, zdravstvenih i turističkih objekata kao i obrazovnih ustanova je jedno od najbitnijih pitanja u energetskom sektoru u čijim rešavanju lokalna samouprava želi da učestvuje. Negativne ekološke i ekonomske posledice sadašnje prakse prete da ugroze razvoj turističkih potencijala opštine i utiču na skraćenje turističke sezone. Opština ima potencijale koji se mogu iskoristiti za rešavanje ovog pitanja na zadovoljavajui način.Potrebno je angažovati sve raspoložive resurse kako bi se obezbedile opcije za održivo grejanje.Okvir za praćenje i vrednovanje rezultata postignutih u sprovođenju ovog plana je od ključne važnosti budući da ovaj plan označava tek početak sistematskog uobličavanja načina pružanja energetskih usluga u Sokobanji.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: